Και... όποιος αντέξει!

Φιλότιμη ήταν η προσπάθεια κάποιων ΜΜΕ να χαρακτηρίσουν επιτυχία τη συμφωνία της SL2 με το Action 24 για τα τηλεοπτικά, αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Το ευτελές ποσό των 22.000 ευρώπ ου θα πάρουν σε δύο μάλιστα δόσεις οι ομάδες για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, όχι μόνο δεν λύνει τα πάμπολλα προβλήματα που τείνουν να γίνουν αδιέξοδα, αλλά δεν φθάνουν ούτε για τους… καφέδες!

Η κατηγορία αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο να σκορπίσει παρά το γεγονός ότι κάποιοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και βάζουν τα “σκουπίδια” κάτω από το χαλί για να μη φαίνονται!

Η χρονιά που διανύουμε είναι η χειρότερη όλων των εποχών από καταβολής της επαγγελματικής δεύτερης εθνικής κατηγορίας στο ζήτημα των εσόδων.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι πως για πρώτη φορά το πρωτάθλημα ξεκίνησε στην ώρα του, ενώ μέχρι τώρα, κόντρα στη φημολογία που οργιάζει κάθε φορά, δεν υπάρχει ούτε ένα ύποπτο για χειραγώγηση παιχνίδι σύμφωνα με την έρευνα της sportradar!

Δηλαδή, αποδεικνύεται με εκκωφαντικό τρόπο πως η κουβέντα για την ηθική του πρωταθλήματος ήταν βούτυρο στο ψωμί εκείνων που αδιαφορούν για την τύχη τους και θέλουν να καρπώνονται μόνο οι ίδιοι τις όποιες χρηματοδοτήσεις.

Το πως θα εξελίχθεί αυτή η ιστορία ουδείς μπορεί να το προβλέψει αφού οι περισσότερες ομάδες είναι στα όριά τους.
Εξαίρεση δεν θα μπορούσε ν’ αποτελεί η Αναγέννηση που εκπροσωπεί μάλιστα μια περιοχή που καταστράφηκε από τις πρόσφατες θεομηνίες.

Για την ώρα τα προβλήματα “σκεπάζονται” για τις ομάδες από την πορεία τους. Ιδιαίτερα εκείνες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εξαλείφονται καθώς τα οικονομικά αδιέξοδα των διοικήσεων, μεταφέρονται στους ποδοσφαιριστές και στους εργαζόμενους.

Το σύνθημα που ταιριάζει πλέον στο φετινό πρωτάθλημα της super league 2 είναι το “και όποιος αντέξει”….