«Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους»

Να καθιερωθεί η «λευκή νύχτα» ως θεσμός για την αγορά της Καρδίτσας που θα διορ-
γανώνεται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο στοχεύει ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας, σε
συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλία» η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Ρούλα Νιάκα, το εγχείρημα ήταν επιτυχημένο, καθώς Καρδιτσιώτες και επισκέπτες άφησαν χρήματα στα καταστήματα παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά. «Ήταν ένα εγχείρημα που δεν έχει γίνει στην υπόλοιπη Θεσσαλία.

Ήταν ένα μεγάλο πάρτι, για το οποίο έγινε αγώνας πέντε μηνών. Δώσαμε χαρά και ψυχολογία στον κόσμο και μια ανάσα στους συναδέλφους εμπόρους που αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες, με αυξημένο κόστος λειτουργίας, αδιάθετο εμπόρευμα κλπ»
είπε μεταξύ άλλων, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο black out που σημειώθηκε στην ηλεκτροδότηση περίπου μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα.

Η κ. Νιάκα ανέφερε πως υπήρχε κόσμος στα καταστήματα, οι έμποροι δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν τις ταμειακές μηχανές και το πάρτι που είχε στηθεί διεκόπη απότομα,
φέρνοντας απογοήτευση. «Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους» είπε με νόημα, προσθέτοντας ότι οι φορείς που ανέλαβαν τη διοργάνωση προτίθενται να προχωρήσουν σε ενέργειες επί του θέματος.
Κ.Π.