Στην ΤΕΡΝΑ μέσω Υπ. Υποδομών οι αποκαταστάσεις στον πρώην Δήμο Ιτάμου

* Ενημέρωση από τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγραφιώτικων Χωριών * Σύσκεψη για την αντιπλημμυρική θωράκιση στον Αμάραντο

Το Υπουργείο Υποδομών θα αναλάβει την αποκατάσταση των οδικών τμημάτων του πρώην Δήμου Ιτάμου που υπέστησαν ζημιές από τον «Ιανό» και δεν είχαν ενταχθεί στην εργολαβία της ΤΕΡΝΑ.

Αυτό ανέφερε μιλώντας στο «Νέο Αγώνα» ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγραφιώτικων Χωριών και πρώην Δήμαρχος Ιτάμου κ. Βασίλης Τσαντήλας, ύστερα από ενημέρωση που είχε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό.
Συγκεκριμένα το θέμα αφορά τα οδικά τμήματα Σαραντάπορα- Νεράιδα, Ίταμος- Ανθηρό- Καροπλέσι και Ραχούλα- Παλαιοζογλόπι, τα οποία όπως ενημέρωσε ο Περιφερειάρχης τον κ. Τσαντήλα τα αναλαμβάνει το Υπ. Υποδομών και θα τα αναθέσει στην ΤΕΡΝΑ που υλοποιεί την μεγάλη εργολαβία αποκαταστάσεων στους Δήμους Καρδίτσας, Αργιθέας και Μουζακίου.
Την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε οργανωμένη επίσκεψη στην κοινότητα Αμαράντου όπου στο επίκεντρο βρέθηκε η αντιπλημμυρική θωράκιση του οικισμού που χτυπήθηκε σκληρά από τον «Ιανό» το Σεπτέμβριο του 2020, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, η πολιτικός μηχανικός της Περιφέρειας κ. Ευαγ. Κόγια, ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Γ. Αλεξάκος, ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου κ. Βασ. Καπνογιάννης, ο κ. Τσαντήλας, το στέλεχος της ΤΕΡΝΑ κ. Σπ. Κορονιός.

Aναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα