Κακός θα είναι ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, ο οποίος προέβλεψε ότι το σκηνικό αλλάζει και έρχονται βροχές, πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια στα ορεινά.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook αναφέρει ότι την Καθαρά Δευτέρα ο καιρός θα θυμίζει και πάλι χειμώνα, σημειώνοντας ότι ο ανοιξιάτικος καιρός θα διατηρηθεί μέχρι την Παρασκευή, αλλά στη συνέχεια αυτό αλλάζει.

Σε ότι αφορά τη Θεσσαλία ο Φάνης Τακούδης μίλησε στην εκπομπή “Καλημέρα Θεσσαλία” για νοτιάδες που θα φέρουν βροχές από το μεσηmέρι της Καθαράς Δευτέρας και στη Λάρισα, ενώ ο καιρός δείχνει να χαλάει από την προσεχή Πέμπτη. Πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα στη Δυτική Θεσσαλία Τρίκαλσ, Κσρδίτσα, ενώ την Κυριακή η παρέλαση των καρναβαλιστών σε Τύρναβο, Σοφάδες κλπ θα γίνει με καλό καιρό και σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

Χιόνια θα έχουμε στα πολύ ορεινά Τρικάλων και Καρδίτσας

Η ανάρτηση Μαρουσάκη

Αναλυτικά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Ανοιξιάτικος ο καιρός μέχρι και την Παρασκευή για να μας τα χαλάσει στη συνέχεια (Κυριακή κυρίως και μετά) με αρκετές βροχές, πτώση της θερμοκρασίας αλλά και χιόνια στα βουνά μας».