“Το δυνατό ΠΑΣΟΚ σημαίνει δυνατή Ελλάδα με βιώσιμη ανάπτυξη, ισχυρούς θεσμούς και δίκαιη κοινωνία. Είναι μια πατριωτική ευθύνη η Δημοκρατική Παράταξη, το ΠΑΣΟΚ, να αναδειχθεί ισχυρό από τις κάλπες, γιατί εγγυάται ότι ο Τόπος θα αλλάξει σελίδα προς τα εμπρός”. Τα παραπάνω τόνισε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ευθυμιάδης στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του πολιτικού γραφείου του που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί.

Ο Νίκος Ευθυμιάδης τόνισε ότι ο ΠΑΣΟΚ θα είναι ο καθοριστικός ρυθμιστής των εξελίξεων και πρόσθεσε “Η πολιτική αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ είναι η μεγάλη του δύναμη. Είναι η μεγάλη ελπίδα για να οικοδομήσουμε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με όλο τον Ελληνικό λαό.

Το πατριωτικό μας καθήκον προς τον τόπο και τη χώρα, μας επιτάσσει να δώσουμε την μάχη ώστε η Παράταξη να γίνει ξανά μεγάλη. Στην τελική ευθεία προς τις εκλογές καλώ κάθε Καρδιτσιώτη και Καρδιτσιώτισσα να συστρατευθεί μαζί μου για την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών και την επαναφορά του ΠΑΣΟΚ στο κέντρο της Πολιτικής Ζωής. Καμία ψήφος Κεντρώου – Κεντροαριστερού Πολίτη, δεν πρέπει να φύγει από το ΠΑΣΟΚ, τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, που έκανε τη μεγάλη Τομή στην Υγεία, στην Πρόνοια, στην Παιδεία κλπ.

Πρόοδος σημαίνει σήμερα ο Οικονομικά ευάλωτος και ο συνταξιούχος να στηρίζονται με μόνιμα μέτρα. Πρόοδος είναι ένα αξιόπιστο δημόσιο σύστημα Υγείας, ένα κοινωνικό κράτος.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του «Νέου Αγώνα»