Κάτω από τη γραμμή η Αναγέννηση με την ισοπαλία κόντρα στον Ηρακλή (0-0)

Η Αναγέννηση αναδείχθηκε ισόπαλη στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής των play out με τον Ηρακλή που έγινε στο γήπεδο της Χαλάστρας, αλλά σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα και τις νίκες της Κοζάνης και του Καμπανιακού, βρίσκεται πλέον κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού!

Το παιχνίδι δεν αντέχει στην κριτική διότι ήταν χωρίς φάσεις με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στον επιθετικό τομέα.

Κι αν για τον Ηρακλή η ισοπαλία αυτή ήταν βολική διότι ουσιαστικά διασφαλίζει (ούτως ή άλλως ήταν πολύ κοντά) την παραμονή του, για την Αναγέννηση δεν εξυπηρετεί απολύτως τίποτα καθώς πλέον για να παραμείνει στην κατηγορία πρέπει να ελπίζει σε συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, πρέπει να κερδίσει τα δύο δικά της παιχνίδια (Αιολικός και ΠΑΟΚ “Β”) που θα γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο και ταυτόχρονα την επόμενη αγωνιστική ο Καμπανιακός και η Κοζάνη που παίζουν μεταξύ τους να έλθουν ισόπαλοι!

Σε περίπτωση που κερδίσει ένας εκ των δύο, τότε αυτομάτως είναι και με τα “δυο πόδια” στην κατηγορία και τη νέα σεζόν. Η Κοζάνη την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον ήδη υποβιβασμένο Αιολικό και ο Καμπανιακός τον Ηρακλη.

Και οι δύο επικράτησαν (όπως άλλωστε το αναμέναμε) έναντι του ΠΑΟΚ “Β” με 3-1 και 1-2 αντίστοιχα και προσπέρασαν στην βαθμολογική κατάταξη που διαμορφώθηκε ως εξής:

ΠΑΟΚ “Β” 30

Ηρακλής 29

Καμπανιακός 23

Κοζάνη 23

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 22

Αιολικός 15

Κατά συνέπεια όλα πλέον θα παιχθούν την προσεχή Τετάρτη και στα παιχνίδια Καμπανιακός – Κοζάνη και Αναγέννηση – Αιολικός.

• Η ΦΩΤΟ από το παιχνίδι στη Χαλάστρα.