Παρά το γεγονός ότι στην Συνέλευση των Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών την Πέμπτη το βράδυ κατατέθηκε (και εγκρίθηκε) η πρόταση από εκπροσώπους του Καραϊσκάκη Μαυρομματίου να μην γίνει το εξ αναβολής ματς με τη Δόξα Αμπέλου, συνέβη το αντίθετο!

Ο αγώνας διεξήχθη κανονικά το μεσημέρι, καθώς την απόφαση την πήραν οι ποδοσφαιριστές, επικαλούμενοι τον κίνδυνο τιμωρίας της ομάδας!

Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν εγκατασταθεί σε όλα τα γήπεδα μόνιμοι απινιδωτές και δεν έχει διασφαλιστεί η παρουσία γιατρού σε κάθε αγώνα, παρά το ότι δεν τηρήθηκαν οι γραπτές δεσμεύσεις της ΕΠΣΚ  ότι τα πρωταθλήματα θα επανεκκινήσουν μόνον και εφόσον διευθετηθούν όλα τα παραπάνω, σήμερα έπαιξαν μπάλα!

Στο γήπεδο όπου πριν λίγο καιρό έχασε τη ζωή του ένας 20χρονος! Συνέχισαν τον αγώνα από το οδυνηρό εκείνο λεπτό!!! Επικαλέστηκαν το ενδεχόμενο της τιμωρίας.

Ποια τιμωρία, όμως, σ΄ένα ερασιτεχνικό σωματείο μπορεί να ιεραρχηθεί πιο πάνω από την υγεία των ποδοσφαιριστών και εν τέλει την ίδια τους τη ζωή;

Ποιος θα τολμούσε να επιβάλει τιμωρία σε μια ερασιτεχνική ομάδα που έχασε ένα δικό της παιδί (που μπορεί να ζούσε όπως είπαν νοσηλευτές αν υπήρχε εκείνη την ημέρα απινιδωτής!!!) όταν σε ένδειξη σεβασμού και διαμαρτυρίας γιατί δεν έγιναν ακόμη τα στοιχειώδη θα έκανε κάτι συμβολικό δίνοντας το μήνυμα και στηρίζοντας την προσπάθεια των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών;

Κι όμως συνέβη. Παρά τις διαφωνίες ανθρώπων της ομάδας, αλλά και κάποιων φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο και επιθυμούσαν να μην διεξαχθεί το ματς οι ποδοσφαιριστές (στους οποίους πήγε το μπαλάκι) αποφάσισαν να παίξουν!

Προφανώς εν μέσω πιέσεων, αφού σύμφωνα με πληροφορίες από το πρωί στο Μαυρομμάτι τα τηλεφωνήματα από διάφορες κατευθύνσεις έπεφταν βροχή!

Ο ΣΑΚΗΣ ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ
Ο προπονητής του Καραϊσκάκη, όπως δήλωσε, σε ένδειξη σεβασμου στον Ηλία Μπρέλλα που χάθηκε αλλά και διαμαρτυρίας, δεν κοουτσάρισε καθώς ήταν αντίιθετος με την διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Επίσης διαφώνησαν, όπως προαναφέραμε κι άλλοι άνθρωποι της κοινότητας που έδωσαν το παρών, αλλά την απόφαση την πήραν οι παίκτες.

Φυσικά στο εν λόγω γήπεδο εγκαταστάθηκε απινιδωτής και έδωσε το παρών γιατρός (μετά από ενέργειες της ομάδας), αλλά η κίνηση για μη διεξαγωγή είχε να κάνει με τη συνολική κατάσταση σε όλα τα γήπεδα του νομού…

Θ.Κ.

Το βίντεο είναι από τη συζήτηση που έγινε στα αποδυτήρια μεταξύ των παραγόντων και ποδοσφαιριστών του Καραϊσκάκη και αντιπροσωπείας του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών.