Το πρωτάθλημα της super league 2 παρότι ξεκίνησε – ως συνήθως – καθυστερημένα (αρχές Νοεμβρίου) ολοκληρώθηκε πιο γρήγορα από ποτέ, γεγονός που σημαίνει ότι θα έχουμε μια μεγάλη “νεκρή” αγωνιστική περίοδο…

Η Αναγέννηση που με την επιστροφή της στη δεύτερη εθνική κατηγορία, έκανε κάτι περισσότερο από αισθητή την παρουσία της, αυτό το διάστημα δεν βγάζει “ειδήσεις”, (όπως άλλωστε και όλες οι ομάδες), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κινητικότητα στις τάξεις της.

Η διοίκηση του Δημήτρη Παπαδημητρίου με τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν, ξεκίνησε σταδιακά τις επαφές με όλους τους παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ, το προπονητικό τιμ και τα στελέχη που συγκρότησαν την προσπάθεια και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στάδιο της διευθέτησης των όποιων εκκρεμότήτων υπάρχουν.

Η ομάδα κινήθηκε σε επαγγελματικά πρότυπα σε όλα τα επίπεδα. Από την δημιουργία της νέας ΠΑΕ, την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος, την συνέπειά της προς όλες τις υποχρεώσεις (ακόμη και σε “αμαρτίες” του παρελθόντος με προσφυγές που έσκαζαν μέσα στη σεζόν) και όλα αυτά χωρίς σχεδόν καθόλου έσοδα.

Τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν οι ομάδες από τα όσα έχουν συμφωνηθεί με τα τηλεοπτικά τη super league 2 είναι ακόμη στο… “δρόμο”, γεγονός που σημαίνει ότι ακόμη και τώρα που δεν υπάρχει δράση οι διοικήσεις πρέπει να βάζουν το χέρι στην τσέπη για να συνεχιστεί η λειτορυγία των ομάδων.

ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
Οι διοικούντες, σύμφωνα με όσα πληροφορούμαστε, σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ, έχουν ήδη έλθει σε επαφές με όλους τους παίκτες που ανήκαν στο ρόστερ στη φετινή αγωνιστική περίοδο, έχει γίνει ήδη η προεργασία για το ποιοι θα συνεχίσουν να φορούν τα “κιτρινόμαυρα” και ποιοι θα πάρουν το δρόμο για άλλες πολιτείες και σύντομα θα έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα και επίσημες τοποθετήσεις.

Μέσα σ’ αυτή τη δραστηριότητα, έχει ξεκινήσει ήδη και ο σχεδιασμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου αφού έχουν γίνει ακόμη και επαφές με υποψίφους για μεταγραφή ποδοσφαιριστές.

Δηλαδή η ομάδα θα είναι έτοιμη και πάλι τον καιρό που πρέπει και όλα δείχνουν ότι και στο νέο πρωτάθλημα της super league 2 (που μάλιστα έχει ανακοινωθεί ότι θα ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου), θα είναι και πάλι κάτι περισσότερο από ανταγωνιστική με στόχο, ξανά, μια πρωταγωνιστική πορεία.

Να μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε ακόμη στα τέλη Μαϊου όπου πέρσι τέτοια εποχή δεν είχε ξεκαθαρίσει ακόμη η πρωτιά στη Γ’ Εθνική… Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει η διάθεση η Αναγέννηση να παρουσιαστεί θωρακισμένη σε όλα τα επίπεδα και στην επόμενη μέρα που αναμένεται με μεγάλο ενδια φέρον από τον κόσμο της…