Ακόμη επτά άτομα συνελήφθησαν σήμερα για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Ακόμη μεγαλύτερο σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το γεγονός ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται δύο Έλληνες, οι οποίοι είναι πατέρας και γιος, 48 και 20 ετών αντίστοιχα.

Οι υπόλοιποι πέντε είναι αλλοδαποί. Πρόκειται για έναν Αλβανό 47 χρόνων που κατείχε και πορνογραφικό υλικό, ενώ οι άλλοι τέσσερις, με ηλικίες από το 1971 μέχρι το 2003, είναι υπήκοοι Πακιστάν και Μπαγκλαντές.

Και οι επτά κατηγορούνται ότι βίασαν την άνηλικη έναντι αμοιβής και αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Συνολικά έως τώρα έχουν συλληφθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση 23 άτομα, ανάμεσά τους η μητέρα του παιδιού, που αρνείται ότι γνώριζε την “κόλαση” που ζούσε η κόρη της και ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος κατηγορείται και ότι εξέδιδε την ανήλικη και ότι την κακοποιούσε ο ίδιος σεξουαλικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέες συλλήψεις έρχονται μετά την έκτη κατάθεση που έχει δώσει η 12χρονη στις Αρχές.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθησαν ακόμη 7 άτομα για την υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, εφτά (7) άτομα από τα οποία δύο (2) ημεδαποί και πέντε (5) αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για κατά περίπτωση γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, οι ανωτέρω ταυτοποιήθηκαν ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση μαστροπείας σε βάρος 12χρονης στον Κολωνό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.