Σ’ ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το σκορ ως… μαγική εικόνα, η εθνική μας ομάδα ηττήθηκε στη Γλασκώγη από τη Σκωτία με 3-1 και περιορίστηκαν οι ελπίδες για την πρόκριση στο Μουντιάλ.
Το σκορ αποτελεί μαγική εικόνα γιατί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα “κατάφερε” να χάσει από έναν χειρότερο αντίπαλο κατά τη διάρκεια του ματς.
Ενώ είχε τον έλεγχο, είχε τις ευκαιρίες, προηγήθηκε με γκολ του Τσιμίγκα στο 62′ μέσα σε λίγα λεπτά ήλθαν όλα ανάποδα και οι Σκωτζέζοι με δύο στατικές φάσεις και κακές αμυντικές επιλογές των διεθνών μας πέρασαν μπροστά με 2-1 (Κρίστι 64′ – Φέργκιουσον 80′)
Στο τέλος εκμεταλλεύτηκαν και ένα “δώρο” του Τζολάκη για να φθάσουν στο τρίτο γκολ με τον Ντακς (90’+3′) και να πάρουν μία θριαμβευτική νίκη, με τρεις όλες κι όλες τελικές προσπάθειες και με την εθνική μας να έχει κατοχή μπάλας σε όλο το ματς πάνω από 60%!
Πλέον η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει υπερβάσεις για να πάρει έστω τη δεύτερη θέση στα παιχνίδια με τη Δανία εκτός έδρας και με τη Σκωτία εντός.