«Κόπηκαν» ΑΕΚ, Αρης, Λάρισα και Απολλων Πάτρας για τις άδειες!

Η άμμος στην κλεψύδρα έχει αρχίσει να τελειώνει για τέσσερις ΚΑΕ της Stoiximan Basket League. Μετά από τη συνεδρίαση της επιτροπής προ-αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ που έλαβε χώρα την Τρίτη (14/.6), έγινε γνωστό πως απορρίφθηκαν οι φάκελοι της ΑΕΚ, του Άρη, της Λάρισας και του Απόλλωνα Πάτρας.

Οι εμπλεκόμενες ομάδες είχαν ήδη λάβει παράταση για να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές των εγγράφων και πλέον θα βρεθούν ενώπιον του ΔΣ της λίγκας προκειμένου να ενημερωθούν πως θα έχουν στη διάθεσή τους μόνο 48 ώρες έτσι ώστε να προσφύγουν στη δευτεροβάθμια επιτροπή και να προβούν στις απαραίτητες διορθώσεις, μήπως και σώσουν την παρτίδα.

Εκτός του χρόνου που τρέχει αντίστροφα, οι τέσσερις ΚΑΕ αντιμετωπίζουν αντικειμενικές δυσκολίες που εκτιμάται ότι δεν θα είναι εύκολο αντιμετωπιστούν μέσα σε τόσο σύντομο διάστημα. Αν κάποια εκ των τεσσάρων ομάδων δεν περάσει από τη διαδικασία της προ-αδειοδότησης δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν, αφού ο φάκελός της δεν θα σταλεί καν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σε αντίθεση με τους παραπάνω όλα τα διαδικαστικά για τον ΑΣ Καρδίτσας που ιδρύει φέτος την Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία προχωράνε χωρίς προβλήματα. Χθες η διοίκηση ανακοίνωσε ότι ξεκινά και η κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου της τάξεως των 250.000 ευρώ.