Έργα μαθητών από επτά σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Καρδίτσας οι οποίοι εμπνεύστηκαν από τις δράσεις του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και έδωσαν μορφή στην «εξάρτηση» με χρώματα και λέξεις, διατυπώνοντας παράλληλα μηνύματα με πολλούς αποδέκτες, εκτέθηκαν σήμερα στο Παυσίλυπο στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Καρδίτσας.

Τα εργα αυτά συμμετείχαν στο διαγωνισμό αφίσας που διοργάνωσε το ΚΕΘΕΑ και χθες βραβεύτηκαν τα τρία καλύτερα. Το πρώτο βραβείο έλαβαν οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας Χρήστος Καψάλης, Δημήτριος Κοτσίλης, Απόστολος Μουζίνας και Ανδρέας Ταμπάκου για την αφίσα που δημιούργησαν με το μήνυμα “Λέμε όχι στις εξαρτήσεις, η ευτυχία είναι επιλογή”.

Το συγκεκριμένο έργο θα είναι η αφίσα για όλες τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει τον επόμενο χρόνο το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ. Επιπλέον διακρίθηκαν τα έργα της μαθήτριας του 5ου ΓΕΛ Καρδίτσας Ιωσηφίνας Μπάμου με τίτλο μήνυμα “Όχι στις εξαρτήσεις, Ναι στη ζωή” και της μαθήτριας του 4ου ΓΕΛ Καρδίτσας με το μήνυμα “Μην μπαίνεις στο ίδιο τρυπάκι με την Αλίκη. Υπάρχει έξοδος”.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα.