Άμεση λήψη νέων μέτρων στήριξης ζητά το Επιμελητήριο Καρδίτσας

Tη λήψη νέων μέτρων στήριξης για τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές για την αντιμετώπιση των αυξήσεων στο ενεργειακό κόστος παραγωγής και διακίνησης προϊόντων ζητά το Επιμελητήριο Καρδίτσας, με επιστολή του Προέδρου κ. Κώστα Ζυγογιάννη προς τους Υπουργούς Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδης και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα.

Στην επιστολή του, κάνει λόγο για «εκρηκτικό συνδυασμό» ακριβής ενέργειας, δυσκολίας εύρεσης πρώτων υλών και αύξησης του μεταφορικού κόστους και αναφέρεται σε «ευμετάβλητες καταστάσεις», υπογραμμίζοντας ότι το μέλλον τον ελληνικών επιχειρήσεων και ειδικά αυτών του κλάδου της μεταποίησης προβλέπεται δυσοίωνο.

Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρει: « Κύριε Υπουργέ, με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε ως εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου τον έντονο προβληματισμό μας για την ξέφρενη άνοδο της τιμής των καυσίμων η οποία σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Ιδιαίτερη ανησυχία εμπνέουν οι εκτιμήσεις από παράγοντες της αγοράς ότι οι ανοδικές τάσεις θα συνεχιστούν για πολλούς μήνες ακόμη.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα.