Κορυφώνεται η αγωνία για την Αναγέννηση

Προτελευταία αγωνιστική αύριο το απόγευμα στη διαδικασία των play out της super league 2 και η αγωνία είναι στο κατακόρυφο για την Αναγέννηση και τον κόσμο της…

Έχοντας χάσει τη μπάλα από τα πόδια της την περασμένη Τετάρτη με την ισοπαλία κόντρα στον ηρακλή και το προσπέρασμα στη βαθμολογία από τον Καμπανιακό και την Κοζάνη, η υπόστασή της στην κατηγορία εξαρτάται – δυστυχώς – όχι μόνο από τις επιδόσεις της αλλά και από άλλα αποτελέσματα.

Αύριο ολόκληρος ο οργανισμός της ομάδας και οι φίλαθλοί της θα είναι… “κομμένοι” σε δύο γήπεδα.
Στο Δημοτικό Στάδιο όπου θα γίνεται ο αγώνας με τον ήδη υποβιβασμένο Αιολικό και ο οποίος θα πρέπει να κερδηθεί και στο γήπεδο της Χαλάστρας Θεσσαλονίκης όπου θα διεξάγεται το παιχνίδι του Καμπανιακού με την Κοζάνη.

Των δύο δηλαδή ομάδων που αυτή τη στιγμή βρίσκονται έναν βαθμό πιο πάνω της και δίνουν τον δικό τους τελικό για το ποια θα καταφέρει να κρατηθεί πάνω από τη γραμμή.

Το ιδανικότερο σενάριο για τους “κιτρινόμαυρους” είναι να πάρουν τη νίκη επί του Αιολικού και στη Χαλάστρα ο αγώνας να τελειώσει ισόπαλος.

Το δεύτερο καλύτερο να κερδίσει ο Καμπανιακός ώστε οι ελπίδες όλες στην τελευταία αγωνιστική να εναποθετηθούν στον Ηρακλή που θα είναι ασφαλώς πιο ανταγωνιστικός από τον Αιολικό που θα παίξει με την Κοζάνη εκτός έδρας.

Σε περίπτωση δηλαδή που οι Κοζανίτες φύγουν αύριο με το “διπλό” από τη Θεσσαλονίκη, ουσιαστικά τελειώνουν όλα…

Η Αναγέννηση δεν έχει πλέον άλλη επιλογή από το να κάνει το αυτονόητο στο δικό της ματς και να εύχεται τα… “άστρα” να λειτουργήσουν έτσι ώστε να έλθει το αποτέλεσμα και στο άλλο ματς…