«Έφυγε» ξαφνικά χθες από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας Κώστας Δεληγιάννης.

Η είδηση του θανάτου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην ακαδημαϊκή κοινότητα, αλλά και στην τοπική κοινωνία, όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Ο Κώστας Δεληγιάννης Υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια το ΤΕΙ Θεσσαλίας και έδειχνε συνεχώς την αγάπη του για τη τεχνολογική εκπαίδευση.

Από το 2012 έως το 2016 διετέλεσε Πρόεδρος του τμήματος διατροφής και διαιτολογίας στην Καρδίτσα, ενώ μέχρι πρότινος ήταν καθηγητής στο τμήμα Ζωικής παραγωγής του ΤΕΙ Θεσσαλίας στη Λάρισα.

Ήταν απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του ΑΠΘ και πραγματοποίησε διδακτορικές σπουδές στο Τμήμα Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην εκτροφή́ μηρυκαστικών με θέμα την επίδραση των επιπέδων διατροφής στην παραγωγική́ ικανότητα των καραγκούνικων προβατών.

Μάλιστα, εργάστηκε ως γεωπόνος στο Εργαστήριο Τεχνολογίας Γάλακτος του Τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και σε υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, όπως το Ινστιτούτο Γάλακτος Ιωαννίνων και στο Σταθμό́ Γεωργικής Έρευνας Καρδίτσας.

Ο «Νέος Αγών» απευθύνει στους οικείους του τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.