Στο 5-10% διαμορφώνεται η επερχόμενη αύξηση στη λιανική πώληση του κρέατος σημειώνει η Διοίκηση του Σωματείου Κρεοπωλών Καρδίτσας.

Ειδικότερα τονίζει ότι το θέμα είναι πολυδιάστατο και οφείλεται μεταξύ άλλων στις ανατιμήσεις στην ενέργεια που έχουν εκτινάξει το λειτουργικό κόστος των κρεοπωλείων, αλλά και στη μεγάλη αύξηση του κόστους παραγωγής στον πρωτογενή τομέα που έφερε ένα ντόμινο επιπτώσεων στην τιμή προσφοράς και διάθεσης του κρέατος.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα