Λάμψη αστέρων απόψε το βράδυ στο μεγάλο αθλητικό σπίτι της Καρδίτσας “Γιάννης Μπουρούσης” που θα συγκεντρώσει όλα τα “φλας” της δημοσιότητας!  Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της basket league, το καμάρι του Νομού, ο ΑΣΚ, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σ’ έναν αγώνα που φυσικά είναι ξεχωριστός!

Μόνο και μόνο το γεγονός ότι μία ομάδα της πόλης μας θ’ αντιμετωπίσει σε επίσημη αναμέτρηση – και μάλιστα σε επίπεδο πρώτης εθνικής κατηγορίας – τον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης είναι κάτι το εντυπωσιακό.
Είναι κάτι που πιστοποιεί την ασύλληπτη πρόοδο που έχει συντελεστεί στον ΑΣΚ όλα αυτά τα χρόνια.

Η Καρδίτσα, πράγματι, φοράει τα καλά της. Θα υποδεχθεί και θα φιλοξενήσει ένα αθλητικό γεγονός με κοινωνικές διαστάσεις από εκείνα που τόσο έχουν λείψει στον κόσμο της. Η Καρδίτσα ορθώνει ανάστημα και κοιτάζει τους “μεγάλους” του ελληνικού αθλητισμού στα μάτια και η προσπάθεια των “κυανολεύκων” που είναι κάτι περισσότερο από υπερβατική, δρέπει ήδη τους πρώτους γλυκούς καρπούς!

Η Καρδίτσα εκπροσωπεί πλέον ως αιχμή του δόρατος τη Θεσσαλία ολόκληρη, αλλά και μεγάλο μέρος της Ελληνικής περιφέρειας στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Του αθλήματος που τόσες διακρίσεις έχει φέρει στη χώρα. Και βεβαίως δικαιούται να περηφανεύεται, αλλά και να ονειρεύεται ακόμη περισσότερα…
Το αποψινό παιχνίδι είναι πέραν όλων των άλλων και μια γιορτή με χιλιάδες καλεσμένους! Από νωρίς το μεγάλο κλειστό θα πλημμυρίσει από κόσμο που θέλει να παρακολουθήσει από κοντά την ξεχωριστή αυτή αναμέτρηση.

Το να συγκρίνουμε βεβαίως την εμβέλεια των δύο ομάδων που θ’ αναμετρηθούν θα ήταν εκτός πραγματικότητας. Το να ονειρευόμαστε όμως και να διεκδικούμε το καλύτερο με μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι μία από τις πολλές υπερβάσεις που έχει πετύχει ο ΑΣΚ, δεν μπορεί να μας το απαγορεύσει κανείς.
Το σίγουρο είναι πως θα το χαρούμε και με το παραπάνω ανεξαρτήτως αποτελέσματος!

Η ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ
Ο αποψινός αγώνας, όπως κι αυτός που προηγήθηκε αλλά κι αυτοί που θα έλθουν στη χρονιά, είναι το αποτέλεσμα της περσινής καταπληκτικής πορείας, αλλά θ’ αποτελέσουν και το “εισιτήριο” για την καταξίωση του ΑΣΚ στο πρώτο επίπεδο του Ελληνικού μπάσκετ.
Ναι, μπορεί αυτή η ομάδα με όσους την “τρέχουν” με μεράκι, αγάπη και διάθεση, να τα καταφέρει, αρκεί να συνεχίσει να απολαμβάνει τη μαζική στήριξη του κόσμου.

ΣΤΙΣ 7.15 ΤΟ ΤΖΑΜΠΟΛ
Ο μεγάλος αγώνας ξεκινά στις 7.15 και η ατμόσφαιρα που θα περάσει και μέσα από την εικόνα της απευθείας μετάδοσης, θα είναι αυτή που αρμόζει στην περίσταση…
Θ.Κ.