Σε σταθερή κατάσταση βρίσκεται πλέον ο 18χρονος που έπεσε θύμα ληστείας στην Ακρόπολη, με τη μητέρα του να λέει σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ότι οι γιατροί τής είπαν πως το παιδί της «ζει από θαύμα». 

«Μου ζητάει συνέχεια συγγνώμη από τη στιγμή που συνήλθε, λες κι έκανε κάτι κακό», αναφέρει η μητέρα του και στη συνέχεια συμπληρώνει πως «χθες θέλησε να μου μιλήσει για το περιστατικό, αλλά κουράζεται εύκολα και δυσκολεύεται να μιλήσει, λόγω και του οξυγόνου».

Όπως χαρακτηριστικά περιγράφει, από τις πληροφορίες που γνωρίζει, οι δράστες έβγαλαν μαχαίρι στην παρέα του, το οποίο και κόλλησαν στο λαιμό του 18χρονου.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι οι δράστες πλησίασαν την παρέα του κι αρχικά ζήτησαν ένα τσιγάρο. Αμέσως μετά όμως έβγαλαν μαχαίρι, το κόλλησαν στο λαιμό του παιδιού μου και απαίτησαν τα τσαντάκια τους και τα κινητά τους. Κάποια παιδιά από την παρέα πρόλαβαν να το βάλουν στα πόδια, αλλά όχι και το δικό μου αφού είχε ένα μαχαίρι στο λαιμό του», συμπληρώνει.

«Οι γιατροί μου είπαν πως το παιδί μου ζει από θαύμα», καταλήγει η μητέρα του.

Βρέθηκαν τα ματωμένα ρούχα του δράστη

Τα ρούχα που φορούσε όταν λήστεψε και μαχαίρωσε, τραυματίζοντας σοβαρό το νεαρό στην Ακρόπολη, εντόπισαν πριν από λίγο οι αστυνομικοί στο σπίτι του δράστη.

Αρχικά ο αλλοδαπός δράστης προσπάθησε να υποδέιξει ως τον κακοποιό που κρατούσε το μαχαίρι και τραυματίσε το θύμα, τον άλλο συγκατηγορούμενό του, τον οποίο είχαν συλλάβει λίγο νωρίτερα οι Αρχές, αφού τον κυνήγησαν διερχόμενοι από το σημείο της ληστείας.

Στην πορεία της ανάκρισης όμως και αφού οι αστυνομικοί είχαν βρει στο σπίτι του τα ματωμένα ρούχα, ομολόγησε την πράξη του και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τί είχε συμβεί.

Τα ρούχα έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να γίνει η σχετική εξέταση, ενώ το θύμα παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Πηγή:cnn.gr