Διαμορφώθηκαν τελικά οι δύο όμιλοι της super league 2 που θα ξεκινήσει, όπως όλα δείχνουν, στις 6 Νοεμβρίου.

Στον όμιλο που θα είναι η Αναγέννηση, θα συμμετάσχει με δική του αίτηση ο Διαγόρας Ρόδου και έτσι δεν χρειάστηκε να έλθει ένας εκ των ΠΑΟ Ρουφ ή Ηλιούπολη όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο να γίνει μέσω κλήρωσης.

Ο Διαγόρας θα πάρει δηλαδή τη θέση της Ξάνθης που αποσύρθηκε, ενώ ο Ηρακλής Λάρισας θα είναι στη θέση της “Ομάδας Α'” όπως προέκυψε από την κλήρωση.

Αυτό αποφασίστηκε από τη διοργανώτρια κατά τη συνεδρίαση που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (12/10) και στη συνέχεια ανακοινώθηκε και επισήμως.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της super league 2 αναφέρει τα εξής:

«1) Μετά τη γνωστοποίηση από την ΕΠΟ για τον προβιβασμό των τριών ομάδων από τη Γ Εθνική και την ενημέρωση της Ε.Ε.Α. για τον έλεγχο φακέλων των νέων μελών, αναβάλλει την έναρξη του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 για τις 6 Νοεμβρίου 2022.

2) Κατόπιν αιτήματος της ίδιας ΠΑΕ και ομόφωνης ψήφισής του από το σώμα, η ΠΑΕ Διαγόρας θα αγωνίζεται στην τρέχουσα περίοδο, στον Α Όμιλο του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 ακολουθώντας το πρόγραμμα της ΠΑΕ Ξάνθη που αποχώρησε.

3) Ο Ηρακλής Λάρισας που θα αγωνιστεί επίσης στον Α Όμιλο, θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του Εκπροσώπου Γ Εθνικής, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας.

4) Για τον Β Όμιλο και σε κλήρωση που διεξήχθη στο συμβούλιο ανάμεσα στους προβιβασθέντες από τη Γ Εθνική, η Ηλιούπολη θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της ΠΑΕ Διαγόρας ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ της ΠΑΕ Εργοτέλης που αποχώρησε.

5) Το πρωτάθλημα της Κ19 θα ξεκινήσει επίσης στις 6 Νοεμβρίου 2022, χωρισμένο στους υπάρχοντες δυο ομίλους και ακολουθώντας το πρόγραμμα του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.»