Με δύναμη, πάθος και αποφασιστικότητα ο ΑΣΚ στο μεγάλο ματς με τον Αρη!

H αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο παιχνίδι που είναι και ένας από τους “τελικούς” για τη μάχη της παραμονής, έχει ξεκινήσει και στον ΑΣΚ επικρατεί συναγερμός σε όλα τα επίπεδα…

Οι “κυανόλευκοι” στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της basket league υποδέχονται την Κυριακή στο “Γιάννης Μπουρούσης” τον Αρη και είναι αποφασισμένοι να κατέβουν με δύναμη, πάθος αλλά και πίστη στην υπέρβαση, δηλαδή στη νίκη που θα τους δώσει μεγάλη ώθηση για την επίτευξη του στόχου τους.

Πρόκειται βεβαίως για ένα πολύ δύσκολο ματς όπως αναλύθηκε και στα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, αλλά και στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η ομάδα.
Απέναντι σε έναν αντίπαλο που φέτος αποδεικνύεται πολύ δυνατός ιδιαίτερα σε σχέση με προηγούμενες σεζόν, βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και έχει κι αυτός τους δικούς του στόχους για το καλύτερο πλασάρισμα στο τέλος της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης.

Ολα αυτά είναι γνωστά και ίσχυαν και στον αγωνα με το Περιστέρι όπου ο ΑΣΚ πέτυχε έναν θρίαμβο και μια νίκη που θα τη βρει μπροστά του στον τελικό απολογισμό.

Βέβαια κάθε αγώνας είναι και διαφορετικός, αλλά το σίγουρο είναι πως για να φθάσει η ομάδα της πόλης μας σε ένα επιτυχές αποτέλεσμα θα πρέπει να δώσει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο εισπράττοντας φυσικά και την απαιτούμενη ενέργεια από τον κόσμο που αναμένεται να κατακλύσει το κλειστό.