Με φουλ επίθεση η Aναγέννηση στη Χαλάστρα για τη νίκη!

Ούτε υπολογισμοί, ούτε κομπιούτερς, ούτε σενάρια επί σεναρίων χρειάζονται για τη “μάχη” της παραμονής της Αναγέννησης στη super league 2.

Μετά και τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής τα πράγματα είναι ξεκάθαρα κι αυτό μέσα στη γενικότερη στενοχώρια που υπήρξε για την απώλεια της νίκης στο 90’+5’, είναι το μόνο θετικό.

Πλέον οι “κιτρινόμαυροι” γνωρίζουν πολύ καλά τι αποτέλεσμα θέλουν στον αγώνα της προσεχούς Κυριακής στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης με τον Καμπανιακό! Μόνο τη νίκη καθώς περιθώριο για άλλη απώλεια δεν υφίσταται. Παραμένουν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού έστω και με έναν βαθμό διαφορά από τους διώκτες τους και αν κερδίσουν θα διατηρήσουν το προβάδισμα.

Εδώ πλέον φτάνουμε στο διαταύτα όπου κερδίζει αυτός που έχει τα μεγαλύτερα ψυχικά αποθέματα και το πιστεύει περισσότερο από τους υπόλοιπους.
Σαφέστατα και δεν είναι εύκολο το έργο της Αναγέννησης, όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο αν παρουσιαστεί όπως πρέπει.

Όλο το ενδιαφέρον βέβαια στην παρούσα φάση επικεντρώνεται στον αγώνα της Κυριακής όπου οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν αποκλειστικά και μόνον τη νίκη.

Γι’ αυτή θα παίξουν, με επιθετικό πνεύμα και πάθος και πιστεύουμε με την ίδια παραγωγή φάσεων που επέδειξαν στο παιχνίδι με την Κοζάνη, αρκεί βεβαίως να την αξιοποιήσουν και να μην τη σπαταλήσουν.

Δεν είναι χειρότερη ομάδα από τον Καμπανιακό και δεν έχουν να φοβηθούν απολύτως τίποτα αν πιάσουν απόδοση σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

ΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ
Η Αναγέννηση δεν θα είναι μόνη της σ’ αυτόν τον τελικό αφού οι φίλοι της θα την ακολουθήσουν και μάλιστα ετοιμάζουν έντονη παρουσία.
Και από την Καρδίτσα και από τη Θεσσαλονίκη όπου διαμένουν πολλοί συντοπίτες.

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ
Οι παλαίμαχοι της ομάδας στο ίδιο πνεύμα εξέδωσαν νέα ανακοίνωση που καλούν σε συστράτευση όλο τον κόσμο σε μια προσπάθεια να τονώσουν ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση των παικτών.

Κάνουν αναφορά σε κρίσιμα παιχνίδια του παρελθόντος όπου η ομάδα ανταποκρίθηκε και καταλήγουν επισημαίνοντας: «Ας ακολουθήσουμε την ομάδα μέχρι την τελική νίκη! Τίποτε δεν έχει χαθεί! Αν βαδίσουμε ενωμένοι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

ΑΛΛΑΞΕ Η ΩΡΑ
Ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί ο αγώνας να ξεκινήσει στις 4 μ.μ., μετά από αίτημα της διοίκησης θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερασ, στις 5 μ.μ. ώστε να συμπίπτει με τον αγώνα που θα γίνει στην Κοζάνη ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ηρακλή.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Η Κεντρική Επιτροπή της ΕΠΟ όρισε και γνωστοποίησε χθες και τους διαιτητές της 7ης αγωνιστικής των play out της super league 2.

Τον αγώνα της Χαλάστρας θα διευθύνει η Λαρισαία Τσιοφλίκη με βοηθούς τον Μίχο, επίσης από τη Λάρισα και την Τσικλητάρη από την Πιερία.

Η αποστολή της Αναγέννησης θ’ αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι.