Σπουδαίοι καλλιτέχνες θα παραστούν και θα τιμηθούν στο πλαίσιο του 38ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας που θα διεξαχθεί από τις 16 εως τις 25 Μαρτίου.

Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μιχάλης Αεράκης, ο Κώστας Αρζόγλου και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι οι τέσσερις καλλιτέχνες στους οποίους θα γίνουν τιμητικά αφιερώματα ενώ και άλλοι άνθρωποι του θεάτρου, της μουσικής κλπ θα βρίσκονται στην Καρδίτσα εκείνες τις ημέρες, καταδεικνύοντας με περίτρανο τρόπο ότι δεν είναι τυχαίο που το φεστιβάλ της Καρδίτσας είναι το κορυφαίο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου στην Ελλάδα.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας σχεδίασε μια διοργάνωση υψηλου επιπέδου με δημοφιλείς καλλιτέχνες με σημαντικό αποτύπωμα στα καλλιτεχνικά πράγματα της χώρας.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής και δημιουργός Γιώργος Νταλάρας θα τιμηθεί για την προσφορά του στη τέχνη από το Φεστιβαλ Ερασιτεχνικού θεάτρου της Καρδίτσας ενω στην τελετή λήξης της διοργάνωσης θα συμπράξει επί σκηνής με το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας.

Ο Μιχάλης Αεράκης, ο αγαπημένος παπα Μιχάλης του «Σασμού» με τη λαμπρή θεατρική διαδρομή, ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου και ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης με έργο που ξεπερνά τα σύνορα της χώρας μας Δημήτρης Παπαδημητρίου επίσης θα τιμηθούν για την προσφορά τους στην τέχνη.

Για την τελετή έναρξης του Φεστιβάλ για πρώτη φορά η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων της Καρδίτσας συνεργάζεται με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης κάνοντας με αυτό τον τρόπο ένα άνοιγμα στα περιφερειακά θέατρα.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του «Νέου Αγώνα»