Χιλιάδες Καρδιτσιώτες κατέκλυσαν σήμερα την οδό Καραισκάκη στην Καρδίτσα όπου πραγματοποιήθηκε η μεγαλειώδης παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Ανθρωποι όλων των ηλικιών χειροκρότησαν θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες της πόλης που παρήλασαν άψογα και με υπερηφάνεια και σεβασμό τίμησαν τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης.

Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού, μαθητές δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων, παρήλασαν άψογα επιβεβαιώνοντας την περήφανη καταγωγή τους.

Πολιτιστικοί Σύλλογοι με τις όμορφες φορεσιές τους, οδηγοί, πρόσκοποι, τα μέλη της ραδιολέσχης Καρδίτσας και της Λέσχης 4χ4 έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα στη παρέλαση και χειροκροτήθηκαν θερμά.

Ανδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μαζί με τα οχήματα παρήλασαν περήγφανοι μπροστά από την εξέδρα των επισήμων.

Συγκίνηση και περηφάνια σκόρπισαν οι δόκιμοι του Κέντρου Εκπαίδευσης Ρούσσου. Οι δόκιμοι Στρατονόμοι, αερονόμοι και αυτονόμοι παρήλασαν μπροστά στους χιλιάδες Καρδιτσιώτες που τους καμάρωσαν συγκινημένοι.

Το παρών στις επετειακές εκδηλώσεις έδωσαν ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος, βουλευτές και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας.