Καλό θέατρο, συναυλίες, παραστάσεις Καραγκιόζη για μικρά (ή και μεγάλα παιδιά) περιλαμβάνει το «μπουκέτο» πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται από την Τετάρτη 10 Αυγούστου στο Δήμο Καρδίτσας. Όλο το πλαίσιο των εκδηλώσεων που προγραμματίζει η Δημ. Αρχή Καρδίτσας, θα υποστηριχθεί αποκλειστικά από τοπικούς καλλιτέχνες και επαγγελματίες του χώρου.

Η Δημοτική Αρχή επέλεξε αυτή τη διαδικασία εκτιμώντας ότι το τοπικό καλλιτεχνικό δυναμικό είναι ιδιαίτερα πλούσιο και αξιόλογο και μπορεί να παρουσιάζει πολιτισμό υψηλού επιπέδου.

Μοναδική εξαίρεση στην παραπάνω οπτική αποτελεί η απόφαση να κληθεί και φέτος η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία και θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στην όλη διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού συμμετέχει στις εκδηλώσεις αφιλοκερδώς. Η Δημοτική Αρχή καθόρισε τη λίστα συμμετοχής των τοπικών καλλιτεχνών, μετά από σχετική πρόσκληση που απεύθυνε ώστε τα τοπικά θεατρικά και μουσικά σχήματα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον. Φυσικά όσα σχήματα εκδήλωσαν ενδιαφέρον, συμμετέχουν στις εκδηλώσεις.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του «Νέου Αγώνα»