Ένα ακόμη σπουδαίο ραντεβού έχουμε σήμερα στο μεγάλο κλειστό της πόλης μας “Γιάννης Μπουρούσης”, καθώς ο ΑΣΚ υποδέχεται τον Προμηθέα Πάτρας στο εξ αναβολήςπαιχνίδι για την 4η αγωνιστική της basket league.

Η ομάδα της Καρδίτσας αντιμετωπίζει τον φιλόδοξο και δυνατό σύλλογο της Πάτρας και θα προσπαθήσει ποντάροντας στη δύναμη της έδρας να φθάσει σε αποτέλεσμα που μπορεί να κάνει την διαφορά στον βαθμολογικό απολογισμό.

Ο Α.Σ.Κ. φιλοξενεί έναν αντίπαλο με Ευρωπαϊκή παρουσία, ο οποίος, κατά την περυσινή αγωνιστική περίοδο, τερμάτισε στην 3η θέση της Basket League. Με δύο αγώνες λιγότερους, ο Προμηθέας Πάτρας μετρά τρεις νίκες – πέντε ήττες φέτος στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 9η θέση, έχοντας ταλαιπωρηθεί από προβλήματα τραυματισμών και αγωνιστικές συγκυρίες που μέχρι στιγμής τον έχουν φέρει εκτός οκτάδας.

Οι δυνατότητες των Πατρινών, ωστόσο, είναι γνωστές στον Α.Σ.Κ. που ούτως ή άλλως προετοιμάζεται για έναν αγώνα υψηλής έντασης και δυσκολιών. Η νεοφώτιστη ομάδα της πόλης, στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ γνωρίζει ότι η σεζόν είναι γεμάτη προκλήσεις, απρόοπτα και πως η ανάγκη για υπερβάσεις παρουσιάζεται σχεδόν ε κάθε αγωνιστική.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν βελτιώσει την αγωνιστική τους εικόνα, καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια να ξεπεράσουν τα δικά του αγωνιστικά προβλήματα που κατά καιρούς έχουν διαφοροποιήσει τα πλάνα του προπονητικού επιτελείου και με τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ, προσβλέπουν σε ένα πιο αποτελεσματικό και αναμορφωμένο σύνολο για τη συνέχεια.

Αυτό έδειξε και η εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, με το ματς αυτό να ανήκει πλέον στο παρελθόν, καθώς ο χρόνος προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Προμηθέα είναι ελάχιστος. Μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα η ομάδα χρειάζεται να προσπεράσει την κούραση να προσηλωθεί σε ένα εξίσου δύσκολο ματς και να διατηρήσει τους ίδιους αγωνιστικούς ρυθμούς, προκειμένου να διεκδικήσει ένα αποτέλεσμα με προστιθέμενη αξία στη βαθμολογική εξίσωση.

Ασφαλώς, καθοριστικός παράγοντας για να αλλάξουν τα δεδομένα σε ένα τόσο απαιτητικό ματς είναι η δυναμική της έδρας. Οι επιτυχίες του Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, με πιο πρόσφατη αυτή της ιστορικής ανόδου στην Basket League, έγιναν πράξη με κόπο και ιδρώτα, πρώτα και κύρια από την παρουσία και τη στήριξη του κόσμου της Καρδίτσας.

Η διατήρηση αυτού του επιτεύγματος και η αλλαγή επιπέδου της ομάδας είναι και πάλι στα χέρια του φίλαθλου κοινού, το οποίο, με την προσέλευση και τη συμπαράστασή του στην ομάδα, αποτελεί κυριολεκτικά τον 6ο παίκτη της.

Απέναντι στον Προμηθέα, ο κόσμος έχει τον πρώτο λόγο ώστε να δώσει την απαιτούμενη ώθηση στον Α.Σ.Κ. και να δημιουργήσει διαφορετικές μεταβλητές στις πιθανότητες νίκης της ομάδας.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο για το σημαντικό αυτό παιχνίδι, οι τιμές είναι οι εξής:
Τομείς BD, DD, ED (κάτω διάζωμα) για 1 αγώνα: Κανονικό εισιτήριο 15 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 7 €.
Τομείς BU,CU, DU, EU (επάνω διάζωμα) για 1 αγώνα: Κανονικό εισιτήριο 10 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 5 €, για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ εισιτήριο 7 €.
H διάθεση των εισιτηρίων, γίνεται από τα γραφεία του ΑΣΚ, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster.gr.

Σημειώνεται επίσης, ότι όλες οι θέσεις είναι ονομαστικές και αριθμημένες και η τοποθέτηση των φιλάθλων στο γήπεδο γίνεται αυστηρά με την ακριβή θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους. Επίσης, για την πώληση των εισιτηρίων θα πρέπει να δίνεται το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ, ενώ κατά την είσοδο στο γήπεδο, οι φίλαθλοι θα πρέπει να διαθέτουν έγγραφο ταυτοποίησης.

Ηλεκτρονικά, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια που επιθυμούν οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ticketmaster.gr, επιλέγοντας τη θέση που επιθυμούν. Επίσης, το ίδιο μπορεί να γίνει και στα γραφεία του ΑΣΚ στο ισόγειο της οδού Σταμούλη 3 στο κέντρο της πόλης.

Τα γραφεία λειτουργούν καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8.30 το απόγευμα και η προπώληση θα ολοκληρωθεί σήμερα στη 1 μ.μ. Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα και μέσω της προπώλησης τα εισιτήριά τους, ώστε να αποφευχθεί η καθυστέρηση κατά την είσοδο στο γήπεδο.