Με τη Νίκη Βόλου η Κ20 της Αναγέννησης στο τελευταίο ματς της χρονιάς

Ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα το πρωτάθλημα των ομάδων Κ20 της super league 2 που δυστυχώς ήταν απαξιωμένο και οργανώθηκε πολύ πρόχειρα ως συνήθως από τους αρμόδιους…

Μια διοργάνωση που θα μπορούσε να δώσει πολλά οφέλη σε όλες τις ομάδες και στα νέα παιδιά των υποδομών. Παρόλα αυτά η Αναγέννηση είχε μια αξιόλογη παρουσία και σήμερα το απόγευμα δίνει το τελευταίο ματς της χρονιάς αντιμετωπίζοντας τη Νίκη Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο.

Χαρακτηριστικό είναι το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Αναγέννηση καλώντας τον κόσμο να δώσει το παρών:

«Η Κ-20 του Συλλόγου μας ολοκληρώνει την πορεία της στο πρωτάθλημα της Superleague 2 Νέων το Σάββατο στις 17:00 (σ.σ. σήμερα) απέναντι στη Νίκη Βόλου, σε μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας.

Η ομάδα μας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και έδωσε υποσχέσεις για το μέλλον με τις εμφανίσεις της στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν προπονηθεί με την ανδρική ομάδα, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες, ενώ παράλληλα πέρασαν από το μικροσκόπιο του προπονητή μας κ.Περικλή Αμανατίδη, ο οποίος μάλιστα έχει εισηγηθεί την προώθηση στην επαγγελματική ομάδα τριών παικτών.

Η Κ-20 της Αναγέννησης απέδειξε πως η σκληρή καθημερινή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες μας, αποδίδει καρπούς και πως το μέλλον τους ανήκει.
Το παρών στην αναμέτρηση του Σαββάτου θα δώσει ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ.Δημήτρης Παπαδημητρίου, μέλη της Διοίκησης, καθώς και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας κ.Περικλής Αμανατίδης, όπως άλλωστε έχει συμβεί σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αποδεικνύοντας έμπρακτα το γεγονός πως άπαντες έχουν δώσει τεράστια σημασία στην εξέλιξη των Ακαδημιών.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους!

Το Σάββατο στις 17:00 (σ.σ. σήμερα) όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας, για να χειροκροτήσουμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι αποτελούν το μέλλον της Αναγέννησης!
Μία Πόλη-Μία ομάδα-Μία οικογένεια»!