Η πορεία μεγάλων έργων που υλοποιεί η Περιφέρεια στο Δήμο Καρδίτσας, όπως η κατασκευή της εισόδου της πόλης προϋπολογισμού 42 εκατ. ευρώ., τα έργα Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης προϋπολογισμού 8,4 εκατ. ευρώ με φορέα υλοποίησης το Δήμο Καρδίτσας και άλλα έργα αθλητικά, αντιπλημμυρικά, οδοποιίας και υποδομών, τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση που είχαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός με το Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο.

«Επισκέφτηκα στο γραφείο του τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό. Συνάντησα πρώτα από όλα ένα φίλο της Καρδίτσας, έναν άνθρωπο που έχει αλλάξει τη Θεσσαλία την τελευταία δεκαετία, που έχει αλλάξει την Καρδίτσα. Συνάντησα και έναν προσωπικό φίλο με τον οποίο είχα την τιμή να συνεργαστώ ως Αντιπεριφερειάρχης για εννέα ολόκληρα χρόνια. Συζητήσαμε για ζητήματα που αφορούν στην προώθηση μιας σειράς έργων στο Δήμο Καρδίτσας καθώς στόχος της νέας Δημοτικής αρχής είναι να προωθήσουμε πραγματικά τα έργα και όχι απλά να κάνουμε ανακοινώσεις με μακρόσυρτες λίστες. Ευχαριστώ τον κ. Αγοραστό για την ανταπόκριση του και είμαι βέβαιος ότι τα χρόνια που έρχονται θα αλλάξει ο Δήμος μας με έργα και όχι με λόγια» υποστήριξε σε δηλώσεις του ο κ. Τσιάκος.

«Έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι οι πόρτες της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι πάντα ανοιχτές για όλους τους δημάρχους και τους πολίτες της Θεσσαλίας. Συναντήθηκα σήμερα με το Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο και μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε για τα μεγάλα και μικρά έργα που χρηματοδοτεί και υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Δήμο Καρδίτσας. Ενώ παράλληλα εκπονούμε το σχεδιασμό για νέα σημαντικά έργα που αναμένεται να βελτιώσουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Η αιρετή Περιφέρεια βρίσκεται με όλες της τις δυνάμεις αφοσιωμένη στην κοινή θεσσαλική προσπάθεια. Συνεργαζόμαστε με όλους τους φορείς, σχεδιάζουμε για το μέλλον, δίνουμε λύσεις και παρεμβαίνουμε όπου απαιτείται, με άμεσα οφέλη για τους πολίτες» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.