Έκδηλη είναι η ανησυχία στις τάξεις της Αναγέννησης για το αν η ομάδα θα προλάβει να χρησιμοποιήσει τη φυσική της έδρα πριν την γιορτή των Χριστουγέννων!

Έκδηλη και δικαιολογημένη καθώς διαπιστώνουν άπαντες ότι εξαιτίας της καθυστέρησης της έναρξης των εργασιών για τους γνωστούς γραφειοκρατικούς λόγους που έχουμε περιγράψει σε προηγούμενα ρεπορτάζ, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πάνε πιο πίσω τα χρονοδιαγράμματα!

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η πρώτη σπορά του χλοοτάπητα μετά την ολοκλήρωση όλων των προηγούμενων εργασιών που αφορούσαν στην υποδομή και στην τοποθέτηση του ελαστικού τάπητα! Ακόμη όμως το χορτάρι δεν έχει κάνει την εμφάνισή του ενώ θα χρειαστούν – κατά πως λένε οι υπεύθυνοι – τρία τουλάχιστον κουρέματα (από τη στιγμή που θα φυτρώσει και θα δέσει), για να μπορεί να παραδοθεί με ασφάλεια για αγωνιστική χρήση και να μην υπάρξει κίνδυνος να υποστεί ζημιά.

Αυτό σημαίνει πως είναι εξαιρετικά αμφίβολο να προλάβει η Αναγέννηση ν’ αγωνιστεί στο Δημοτικό Στάδιο στο τρίτο εντός έδρας ματς με τον Θεσπρωτό που έχει οριστεί από την διοργανώτρια (βλέπε χθεσινή ανακοίνωση) για την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου.

Η πιο απαισιόδοξη εκτίμηση κάνει λόγο για παράδοση του γηπέδου μετά τη γιορτή των Χριστουγέννων! Δηλαδή θα δούμε για πρώτη φορά την ομάδα στο περιβάλλον της στον αγώνα με τον ΠΟΤ Ηρακλή που λογικά θα οριστεί στις 29 Δεκεμβρίου!

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ…
Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το πρώτο εντός έδρας μεγάλο θεσσαλικό ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου δεν θα διεξαχθεί στην Καρδίτσα, αλλά στη Λάρισα!

Αυτή τη φορά στο AEL FC ARENA και πιστεύουμε να μην γίνει πάλι καμια μεθόδευση που θα στερήσει τη δυνατότητα του κόσμου να το παρακολουθήσει!
Θα πρέπει να αναφέρουμε πως στην ίδια ημερομηνία παίζει και η ΑΕΛ εντός έδρας με τον Θεσπρωτό γεγονός που σημαίνει ότι ένα από τα δύο παιχνίδια θα αλλάξει ημέρα διεξαγωγής!

ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Οι συνέπειες για την ομάδα είναι ασφαλώς μεγάλες. Τόσο στον οικονομικό τομέα που έχει υποστεί μια σημαντική ζημιά καθώς τα μοναδικά έσοδα ήλθαν από τα 100 και κάτι εισιτήρια που κόπηκαν στο Πανθεσσαλικό στο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πόντου, όσο βεβαίως και στον αγωνιστικό.

Μόνο και μόνο οτι θ’ αναγκαστεί να δώσει το ματς με τη Νίκη Βόλου εκτός πόλης και χωρίς τη ζεστασιά του δικού της περιβάλλοντος στο Στάδιο αρκεί.

Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά και τουλάχιστον η ταλαιπωρία να σταματήσει εκεί και ταυτόχρονα να έχουμε ένα γήπεδο που μας αξίζει…