Σε αποκλιμάκωση βρίσκονται οι νοσηλείεςασθενών με κορωνοϊό στοΓενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, με τον αριθμό να ανέρχεται μέχρι χθεςστους 16. Οι νοσηλείεςμειώθηκαν σε σύγκριση μετη περασμένη εβδομάδαπου ανέρχονταν στις 25.
Παράλληλα, να σημειωθείότι το Νοσοκομείο διαθέτει συνολικά 45 κλίνεςcovid, οπότε το σύστημαδεν δέχεται πίεση όσοαφορά την πληρότητα τωνκλινών.
Σχετικά με τον χαμηλόαριθμό νοσηλειών, η κύριααιτία είναι ότι διανύουμεΣαββατοκύριακο και μεγάλη μερίδα Καρδιτσιωτώναπουσιάζουν από την πόληγια θερινές διακοπές.
Συνολικά 58 κρούσματαανακοινώθηκαν χθες απότο Συντονιστικό ΌργανοΠεριφέρειας Θεσσαλίαςστο Νομό Καρδίτσας. Συγκεκριμένα, σε αριθμό 358δειγμάτων καταγράφηκαν58 θετικά, εκ των οποίωντα 30 αφορούν γυναίκεςκαι τα άλλα 28 άνδρες μεδιάμεση ηλικία τα 48 έτη.
Οι δειγματοληψίες θασυνεχιστούν σήμερα απότις 8 έως τις 14.30 στοΠαυσίλυπο.
Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του «Νέου Αγώνα»










