Μέσα σε 15 ημέρες αποκαλύφθηκε η γύμνια των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αρχικά για να τελειώνουμε με την άποψη που λέει ότι οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν προτάσεις κουνώντας μας το δάχτυλο, να τους θυμίσω ξανά ότι η πρώτη πρόταση μας ήταν να σταματήσουν τα πρωταθλήματα εδώ και τώρα μέχρι να υπάρχει ένας απινιδωτης σε κάθε γήπεδο. Αυτό δηλαδή που έκανε με χαρακτηριστική αργοπορία η ΕΠΟ, έχοντας ως αποτέλεσμα το δεύτερο τραγικό περιστατικό σε γήπεδο μέσα σε 15 μέρες.

Άλλη μια πρόταση είναι να γίνει ένας διαγωνισμός από την διοργανώτρια αρχή, καλώντας φαρμακοβιομηχανίες προκειμένου να επιλεχθεί η καλύτερη προσφορά για απινιδωτες. Αυτοί οι απινιδωτες θα μπορούσαν να αγοραστούν με λιζινγκ σε βάθος δεκαετίας, επιβαρύνοντας τις ομάδες με το εξευτελιστικό πόσο των 100€ το χρόνο.

Εκεί θα μπορούσε να βοηθήσει το υπουργείο Αθλητισμού μαζί με τους δήμους, χρηματοδοτώντας τα σωματεία σε αυτή τη κίνηση, μειώνοντας ακόμα περισσότερο το ετήσιο κόστος που θα καλούνται να καλύψουν.
Εντάξει κύριοι που επιτίθεστε στους ερασιτέχνες; Καλυφθήκατε τώρα;
Μέσα σε 15 μέρες λοιπόν αποκαλύφθηκε όλη η γύμνια των διοργανωτών των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων στη Ελλάδα και των παρατρεχάμενών τους.

Μετά το πρώτο τραγικό περιστατικό στο γήπεδο του Μαυρομματίου η κραυγή αγωνίας των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών ήταν εκωφαντική Να σταματήσουν τα πρωταθλήματα έως ότου εφαρμοστεί ο νόμος για ύπαρξη απινιδωτών σε όλα τα γήπεδα!
Ήταν η φωνή της λογικής .

Δυστυχώς επικράτησε η φωνή του παραλόγου που έλεγε “Παίξτε μπαλίτσα και μην μιλάτε”, σε μια κατεύθυνση ότι οι ποδοσφαιριστές είναι άβουλα όντα που το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να κλωτσούν μια μπάλα.
Βγήκαν κι οι γνωστοί λαγοί για να στηρίξουν αυτό το αφήγημα, λέγοντας πως αν δεν κάνεις τρεις προπονήσεις τη βδομάδα δεν αξίζεις την ύπαρξη απινιδωτη την Κυριακή στο γήπεδο.
Μαύρο σκοτάδι οι ψυχές τους!

Βγήκαν οι “ψύχραιμοι” και καλούσαν τους ποδοσφαιριστές να συναιτηστουν και να μην απαιτούν τίποτα από Δήμους, ΕΠΣ και ΕΠΟ γιατί είναι αδύναμοι μπροστά τους.

Ως ποδοσφαιριστές εχουμε βρεθεί όλοι μας έστω και μια φορά στη θέση του αουτσάιντερ μέσα στις τέσσερις γραμμές αλλά μπήκαμε στο γήπεδο και τα δώσαμε όλα για τη νίκη!
Αφού το έχουμε κάνει στο ποδόσφαιρο, θα το κάνουμε και για την ίδια τη ΖΩΗ!!

Με ακόμα μεγαλύτερο πάθος για το δίκαιο του αγώνα μας, μέχρι τέλους!
Όσοι λοιπόν είστε υπεύθυνοι άμεσα ή έμμεσα για τις πρόσφατες τραγικές εξελίξεις, βάλτε την ουρά στα σκέλια, χαμηλώσετε το βλέμμα και κάντε το ελάχιστο, ζητήστε εδώ και τώρα συγνώμη!

Περιμένουμε ακόμη και τώρα να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.
Περιμένουμε ακόμη και τώρα να σας δούμε δίπλα μας.

Το ραντεβού είναι σήμερα στις 19:00 στο εργατικό κέντρο!