Με ένα μεγάλο παιχνίδι ανοίγει την αυλαία των υποχρεώσεών της η Αναγέννηση για τη νέα χρονιά που ταυτόχρονα είναι και το πρώτο που θα δώσει στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν!

Οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται τον ΠΟΤ Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της super league 2 και παρά το γεγονός ότι είναι “τραυματισμένοι” αγωνιστικά αφού θα έχουν πολλές απουσίες, είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για τη νίκη που θα τους κρατήσει στο γκρουπ της κορυφής της βαθμολογίας από την οποία απέχουν μόλις ένα βαθμό!

Μια φωνή και μια γροθιά για τη νίκη πρέπει να είναι όλοι οι φίλαθλοι που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών το απόγευμα της Τρίτης στη φυσική έδρα της ομάδας που ανοίγει ξανά τις πύλες τις.

Περιθώρια για κριτικές, αφ’ υψηλού κρίσεις περί των αγωνιστικών, δεν υπάρχουν, καθώς η ομάδα κόντρα σε απίθανα εμπόδια και παίζοντας μόνο εκτός έδρας είναι ένα βαθμό μακριά από το ρετιρέ έχοντας κάνει και το ρεπό της!

“Φωνάζει”, λοιπόν, όπως γράψαμε σε προηγούμενο σχόλια προς όλες τις κατευθύνσεις οτι μπορεί, αρκεί να έχει τη στήριξη που της αρμόζει.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Η διοίκηση εξέδωσε δελτίο τύπου που αναφέρεται στην μεγάλη ζήτηση που παρουσιάζουν τα εισιτήρια και συνιστά στους φιλάθλους να τα προμηθευτούν πριν από την προσέλευσή τους στο Στάδιο από το official store ώστε ν’ αποφύγουν και τον συνωστισμό.

Αναλυτικά οι “κιτρινόμαυροι” τονίζουν:

«Στη φυσική της έδρα, το Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, επιστρέφει η ομάδα μας, καθώς υποδέχεται τον Π.Ο.Τ. Ηρακλή την Τρίτη 3 Ιανουαρίου (14:45), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 Betsson.

Το πρωί της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές μας προπονήθηκαν στο ΔΑΚ και στη συνέχεια ο προπονητής μας, Περικλής Αμανατίδης, ανακοίνωσε την αποστολή. Στα αγωνιστικά εκτός της αυριανής συνάντησης είναι μόνο ο Σίτο Ριέρα, ο οποίος απουσιάζει στην πατρίδα του λόγω προσωπικού θέματος. Αντίθετα επιστρέφει ο Στέργιος Δημόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Θυμίζουμε πως για το αυριανό παιχνίδι έχει ορισθεί γενική είσοδος 15€.
Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται από το Official Store του Συλλόγου μας (Πλατεία Ελευθερίας 5, Κεντρική Πλατεία) και θα ολοκληρωθεί το πρωί της Τρίτης στις 11:00. Τα εκδοτήρια του Σταδίου θα ανοίξουν στη 13:00.

Συνιστούμε στους φιλάθλους μας λόγω της μεγάλης ζήτησης των εισιτηρίων να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η καθυστέρηση κατά την είσοδο τους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίσθηκε ο κ.Καραντώνης του συνδέσμου Ημαθίας, με βοηθούς τους κ. Καραγκιζόπουλο του συνδέσμου Ημαθίας και Βεργέτη του συνδέσμου Αργολίδας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ.Τσασούλης του συνδέσμου Αθηνών.

Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας»!