«Μαζί, γινόμαστε πιο δυνατοί» γράφει το πανό των οργανωμένων φιλάθλων της Αναγέννησης, που αναρτήθηκε στο σπουδαίο ματς με τον ΠΟΤ Ηρακλή την περασμένη εβδομάδα…

Από την… ποίηση της εξέδρας στην υπέρβαση του αγωνιστικού χώρου! Αυτό είναι το “δίπτυχο” για την Αναγέννηση και στο σημερινό σπουδαίο και κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό “Β” για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league 2 που θα γίνει στο “καυτό” Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας!

Ομάδα και κόσμος, μια φωνή και μια ψυχή για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα δώσουν συνέχεια στην πρωταγωνιστική πορεία που πραγματοποιείται στην φετινή σεζόν! Πορεία που έλαβε χώρα μάλιστα κόντρα σε αντίξοες συνθήκες με “εξορίες” αλλά και μια απίστευτη κακοδαιμονία με τραυματισμούς και αποχωρήσεις παικτών!

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ
Να μην ξεχνάμε πως η Αναγέννηση μπήκε στη φυσική της έδρα μόλις την περασμένη εβδομάδα, στον αγώνα με τον ΠΟΤ Ηρακλή που ήταν ο πρώτος μετά από οκτώ μήνες απουσίας!

Όλα τα εντός έδρας παιχνίδια πριν απ’ αυτό τα έδωσε στη Λάρισα, χρησιμοποιώντας (με ιδιαίτερα βαρύ οικονομικό τίμημα) και τα τρία γήπεδα της γειτονικής πόλης, ενώ μέσα σ’ αυτή τη διαδρομή την έπληξαν αλλεπάλληλοι τραυματισμοί και αποχωρήσεις!
Παρόλα αυτά κατάφερε να σημειώσει έξι σπουδαίες νίκες και να βρίσκεται σήμερα μόλις τέσσερις πόντους μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Κι αν της πήγαινε λίγο η τύχη στο ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες σήμερα θα είχε βάλει “φωτιά” στο πρωτάθλημα και θα ήταν πρώτη!

Όλα οι δυσκολίες, λοιπόν, όχι μόνο δεν πτόησαν την ομάδα, αλλά τη θωράκισαν με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και αυτό το στοιχείο πιστεύουμε ότι θα το δούμε και σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο.
Στο δεύτερο, μόλις, εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν που θα το τιμήσει όπως όλα δείχνουν ο κόσμος της Καρδίτσας με μαζική παρουσία για να επιβραβεύσει την αγαπημένη του ομάδα, αλλά και να την ενισχύσει για να φθάσει στην επικράτηση.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε σήμερα, καθώς υπάρχουν αρκετές απουσίες με τραυματισμούς, που καθιστούν το έργο του Περικλή Αμανατίδη και των συνεργατών του στην τεχνική ηγ εσία, ιδιαίτερα δύσκολο στον σχεδιασμό του αγώνα.
Οπως αντιλαμβάνονται όλοι το “μια φωνή και μια ψυχή” έχει μεγάλη και ουσιαστική σημασία για την αγωνιστική συμπεριφορά της Αναγέννησης σήμερα, αφού θα χρειαστεί μεγάλη αποφασιστικότητα και δύναμη για να επιβληθεί έναντι μιας ομάδας που παίζει για να παίζει στο πρωτάθλημα, όπως όλες οι “Β” που “φυτεύτηκαν” κατά τρόπο αυθαίρετο και απαράδεκτο σε ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα.

ΣΤΙΣ 2.45 μ.μ. Η ΣΕΝΤΡΑ
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε μέσα σε καλό κλίμα, ο κόσμος αναμένεται να δώσει βροντερό παρών (απηύθυναν κάλεσμα οι οργανωμένοι για δυναμική παρουσία) και το Στάδιο σήμερα θα βάλει ξανά τα γιορτινά του για να υποδεχθεί την σπουδαιότερη εκπρόσωπο της Καρδίτσας στο πανελλήνιο.

Το σπουδαίο παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 2.45 μ.μ. Μάλιστα όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ αναμένεται στην Καρδίτα να βρίσκεται και ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ Στιβ Μπένετ για να παρακολουθήσει από κοντά τις επιδόσεις των διαιτητών μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε στις τελευταίες αγωνιστικές.