Το νέο αθλητικό σπίτι της Καρδίτσας ετοιμάζεται να φορέσει τα… γιορτινά του για να φιλοξενήσει μια μεγάλη βραδιά!

Την Κυριακή, στις 7.15, ο ΑΣΚ υποδέχεται στο “Γιάννης Μπουρούσης” τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της basket league και ο κόσμος της περιοχής μας αναμένεται να κατακλύσει κάθε γωνιά της εξέδρας για να βιώσει από κοντά ένα κορυφαίο αθλητικό ραντεβού.

Ένα ραντεβού που πιστοποιεί το επίπεδο στο οποίο έχει ανέβει το μπάσκετ της Καρδίτσας συμπαραύροντας συνολικά τον αθλητισμό αλλά και την ίδια την πόλη…

Σε άλλες εποχές τέτοια παιχνίδια ήταν απλώς μια… φαντασίωση για τους μπασκετόφιλους του τόπου μας. Κι όμως ήλθε η στιγμή που τα ζούμε από κοντά, δίπλα στην πόρτα μας! Και μάλιστα σε έναν σύγχρονο χώρο που κατασκευάστηκε και παραδόθηκε προς χρήση χάρη σ’ αυτή την υπερβατική προσπάθεια που έκανε ο ΑΣΚ τα τελευταία χρόνια…

Εδώ και μια οκταετία η καριδά του Θεσσαλικού αλλά και επαρχιακού μπάσκετ χτυπάει στην πόλη μας. Από το “μηδέν” χτίστηκε μια πορεία που όμοιά της δεν υπήρξε ξανά και που έδωσε τεράστιες συγκινήσεις!

Το έπος της ανόδου στην κορυφαία κατηγορία ήταν το επιστέγασμα, αλλά οι φιλοδοξίες και τα μεράκια δεν σταματούν εδώ!

Όλοι στον ΑΣΚ, με επικεφαλής τον τεράστιο Γιάννη Μπουρούση που έθεσε εαυτόν στην υπηρεσία του συλλόγου της πόλης του, τόσο με την αγωνιστική του παρουσία, όσο πλέον και με την ανάληψη της προεδρίας, είναι αποφασισμένοι να δώσουν συνέχεια σ’ αυτό το όνειρο…

Να μην αφήσουν την ευκαιρία της σταθεροποίησης και της καταξίωσης σε πρώτο επίπεδο και να παλέψουν για ακόμη σπουδαιότερα πράγματα στο μέλλον.

Ο ΚΟΣΜΟΣ…
Αυτό δεν θα εξαρτηθεί βεβαίως μόνο από τη δική τους προσπάθεια, αλλά και από τη στήριξη του κόσμου και την ενέργεια που θα δώσει σε όλους όσοι μπήκαν μπροστά και αγωνίζονται εντός και εκτός των γραμμών του γηπέδου. Από εκεί άλλωστε αντλούν άπαντες τη δύναμη, από τα “θέλω” και την συμμετοχή των φιλάθλων.

Την Κυριακή το βράδυ το κλειστό είναι σίγουρο ότι θα ζήσει μεγάλες στιγμές. Ολα δείχνουν ότι θα έχουμε ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων και θα καταρριφθεί το προηγούμενο.
Μια εικόνα που θα κάνει και μέσω της τηλεοπτικής ζωντανής μετάδοσης (ΕΡΤ) αλλά και των ρεπορτάζ απ’ όλα τα ΜΜΕ, το γύρο της Ελλάδος!

Η Καρδίτσα παραμένει “ζωντανή” μέσω του αθλητισμού, χάρη στην προσπάθεια συγκεκριμένων ανθρώπων.

Αυτή την εικόνα βέβαια θα τη δούμε και σε άλλα παιχνίδια που θα γίνουν φέτος, καθώς θα έλθουν όλοι οι μεγάλοι του ελληνικού μπάσκετ.
Αυτή την εικόνα όμως πρέπει να τη δούμε σε όλα μα όλα τα ματς που θα γίνουν στην Καρδίτσα γιατί ουσιαστικά η δυναμική του συλλόγου που κάνει αυτή την υπερβατική πορεία εξαρτάται απο εκεί…

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ…
Επιστρέφοντας στον σπουδαίο αγώνα της Κυριακής να αναφέρουμε πως η προετοιμασία του ΑΣΚ συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα.
Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ καλό παρά τα προβλήματα που παρουσιάζονται με τους τραυματισμούς και το κίνητρο απέναντι στον Παναθηναϊκό πολύ μεγάλο.

Φυσικά οι “πράσινοι” είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι η δική μας ομάδα θα μπει μεσα στο παρκέ για να κάνει τον κομπάρσο.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για το καλύτερο και το γεγονός ότι θα παίξουν σ’ ένα κατάμεστο γήπεδο τους δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση…

Θ.Κ.