Μια βραδιά διαφορετική από τις άλλες είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν ο πρόεδρος Γιάννης Μπουρούσης, οι διοικούντες, οι προπονητές και οι παίκτες του ΑΣΚ την περασμένη Πέμπτη.

Στο κέντρο “Κοσμικόν” η διεύθυνση του καταστήματος “Θαλάσσιος Κόσμος” που ταυτόχρονα είναι και συμμέτοχος στην νέα μεγάλη προσπάθεια, παρέθεσε δείπνο στους “κυανόλευκους”. Με δελτίο τύπου η ομάδα περιγράφει με το δικό της τρόπο την ιδιαίτερη αυτή βραδιά:

«Γαστρονομική πανδαισία έζησε το βράδυ της Πέμπτης (27/10) ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ στο «Κοσμικόν».

Η ατμοσφαιρική αυτη βραδιά ήταν μια προσφορά του ιδιοκτήτη του ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ <seaworld> και συμμέτοχου της ΚΑΕ Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Κ.Βασίλη Τσιγάρα,που θέλησε μαυτον τον τρόπο να τονίσει σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας μας την έννοια του καλωσορίσματος και της φιλοξενίας της πόλης μας.

Το προσωπικό του καταστήματος ένωσε τις δυνάμεις του με τον καταξιωμένο σεφ Κωνσταντίνο Βασάλο και τις εκλεκτές θαλασσινές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας που προσφέρει ο «Θαλάσσιος Κόσμος», παραθέτοντας ένα αξέχαστο δείπνο στο αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε μέσα σε θαυμάσιο κλίμα, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ κ. Γιάννη Μπουρούση και τον αρχηγό της ομάδας, Γιάννη Αθηναίου να προσφέρουν μία μπάλα μπάσκετ με τις υπογραφές των αθλητών στον κ. Βασίλη Τσιγάρα τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την κίνηση αυτή»!

• Οι ΦΩΤΟ από την ωραία βραδιά…