Μόνο τη νίκη θέλει η ΑΣΑ στο φινάλε του πρώτου γύρου!

Kλείνει αύριο το απόγευμα ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της super league 2 και η Αναγέννηση ρίχνει την αυλαία με εντός έδρας αγώνα.

Υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο τον νεοφώτιστο Καμπανιακό και φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες και να κλείσει το πρώτο μισό της σεζόν με συγκομιδή 17 βαθμών που θα την κρατήσουν μέσα στο γκρουπ της πρώτης πεντάδας.

Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα σ’ αυτή την περίεργη κούρσα που είναι σε εξέλιξη φέτος. Αν δεν είσαι άλλωστε στους πέντε πρώτους που στο τέλος θα δώσουν τη μάχη της ανόδου, θα είσαι στους έξι τελευταίους που θα παλέψουν για την αποφυγή των τριών τελευταίων θέσεων (από τις συνολικά πέντε), που οδηγούν στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Το ότι η Αναγέννηση έχει τις δυνατότητες να βρεθεί στην πεντάδα (ακόμη και στις πρώτες θέσεις), πιστεύουμε ότι έχει καταδειχθεί με κάποιες εμφανίσεις που έκανε φέτος και κυρίως με τα νικηφόρα αποτελέσματα έναντι του πρωτοπόρου Λεβαδειακού και της Νίκης Βόλου.

Είχε φυσικά και κακές παρενθέσεις (μία εξ αυτών την περασμένη Κυριακή στο Πολύκαστρο), αλλά σε κάθε περίπτωση πείθει αγωνιστικά ότι μπορεί και φέτος να συνεχίσει την πρωταγωνιστική της πορεία.

Το που θα βγάλει αυτή κανείς δεν το ξέρει, αλλά το μεγάλο στοίχημα όπως το γράφουμε συχνά – πυκνά τον τελευταίο καιρό είναι πάνω απ’ όλα να διατηρήσει την συνοχή της κάτι που δεν είναι εύκολο (όχι μόνο γι’ αυτή αλλά για τη συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της κατηγορίας) λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη διοργάνωση.

Σε κάθε περίπτωση ενόψει του αυριανού αγώνα οι “κιτρινόμαυροι” προσπαθούν να βρεθούν σε πλήρη ετοιμότητα και να παίξουν όπως ακριβώς πρέπει για να φθάσουν στη νίκη και στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Δεν θα τους χαριστεί τίποτα ούτε αύριο καθώς ο αντίπαλος επειδή βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία είναι ακόμη πιο επικίνδυνος…