Να διαφυλάξει την εικόνα που δημιούργησε...

Πέρα από την αντιπαράθεση με τον Κούγια και τα όσα απάντησε, η Αναγέννηση θα πρέπει, όπως γράψαμε και τις προηγούμενες ημέρες, να διαφυλάξει την καλή εικόνα που δημιούργησε από την αρχή της σεζόν. Οχι για τον Κούγια βέβαια, αλλά για τον εαυτό της και κυρίως για τους φιλάθλους της.

Γι’ αυτούς που τη στηρίζουν, που είναι δίπλα της και που θέλουν να τη δουν ακόμη ψηλότερα. Σ’ αυτούς έχει να δίνει λόγο μόνον και σε κανέναν άλλο.

Η εικόνα της στα τελευταία παιχνίδια μόνο καλή δεν είναι. Και μέσα σ’ ενα περιβάλλον όπου η αναξιοπιστία και οι στρεβλώσεις είναι το σήμα κατατεθέν, μέσα σ’ ενα χώρο που στοιχηματίζουν ακόμη και τα… δένδρα, πρέπει να προσέχει ακόμη περισσότερο διότι είναι επόμενο ότι θα ακουστούν διάφορα.

Οπως ακούγονται τώρα και όχι μόνο από τον Κούγια, αλλά και από κόσμο στην Καρδίτσα. Όπως γράψαμε χθες, μιλάμε για μια γελοία δομή πρωταθλήματος που προσφέρεται για να αναπτυχθούν χίλια δυό σενάρια επί πραγματικών ή φανταστικών καταστάσεων.

Εδώ, είναι λοιπόν που η Αναγέννηση για να κρατήσει ζεστό τον κόσμο που τη στηρίζει, θα πρέπει να κάνει την διαφορά και να αγωνίζεται με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο παρά το ότι είναι αδιάφορη βαθμολογικά…

Θ.Κ.