Νέα Διοίκηση στην Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας

Νέα Διοίκηση στην Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας εξέλεξαν σήμερα το απόγευμα οι αντιπρόσωποι των αγροτικών συλλόγων.

Το συνέδριο της ΕΟΑΣΚ ξεκίνησε στις 7 ο απόγευμα στην αίθουσα της ΠΕΔ, όπου έγινε απολογισμός των δράσεων της Ομοσπονδίας από τον κ. Κώστα Τζέλλα.

Μεταξύ άλλων ο κ. Τζέλλας στάθηκε στη σημασία της οργάνωσης του αγροτικού κόσμου στους Συλλόγους και στη βαριά κληρονομιά που άφησε ο αείμνηστος Βαγγέλης Μπούτας στο αγροτικό κίνημα. Υπογράμμισε το σημαντικό ρόλο που έχει διαδραματίσει η Ομοσπονδία (ΕΟΑΣΚ) στις διεκδικήσεις του αγροτικού κόσμου μέσα από αγροτικό κίνημα της χώρας και την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων. Επίσης σημείωσε μεταξύ ότι η Ομοσπονδία πρωτοστάτησε στις διεκδικητικές κινητοποιήσεις μετά τον «Ιανό», διεκδικώντας εδώ και χρόνια έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και επαρκούς άρδευσης για το Νομό.
Παράλληλα βρίσκεται παρούσα και διεκδικεί σε κάθε πρόβλημα των αγροτών, ενώ συμμετέχει δυναμικά στις δράσεις των εργατικών σωματείων, στη βάση των κοινών προβλημάτων και αιτημάτων.
Ακολούθησε η εκλογική διαδικασία στην οποία συμμετείχαν οι αντιπρόσωποι των Αγροτικών Συλλόγων.

Στο Δ.Σ (κατά αλφαβητική σειρά) εξελέγησαν:

Αντωνίου Σωτήριος, Γιαννακός Σωτήριος, Καρράς Δημήτρης,  Κρανιώτης Σεραφείμ, Κωστόπουλος Απόστολος, Μιχάλης Γιάννης, Μπαντής Άρης, Μπρουζιώτης Θεόφιλος, Πολυγένης Άρης, Τζέλλας Κώστας, Τσιούτρας Ιωάννης, Τσιτόγλου Γιάννης, Χατζοπλάκης Γιώργος, Χιοχτούρης Κων/νος.

Αναπληρωματικοί: Καλλιάς Θωμάς,

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή (κατά αλφαβητική σειρά) εξελέγησαν:

Αρχοντής Αντώνης, Βαγγελάκος Κων/νος, Βούνος Ευάγγελος, Ζωγράφος Αθανάσιος, Καλαμπαλίκης Γιώργος, Παπαδόπουλος Θωμάς, Παπαϊωάννου Απόστολος.

Η συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα.