Μ’ ένα ακόμη σπουδαίο ραντεβού συνεχίζεται η υπερβατική προσπάθεια του ΑΣΚ στο πρωτάθλημα της basket league…

Η ομάδα μας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικήκς υποδέχεται στο “Γιάννης Μπουρούσης” τον ΠΑΟΚ. Είναι το τρίτο συνεχόμενο ματς με κάποιον εκ των μεγάλων του ελληνικού αθλητισμού αφού προηγήθηκαν οι αγώνες με τον Αρη (στη Θεσσαλονίκη) και τον Παναθηναϊκό (Καρδίτσα) και αυτή τη φορά οι “κυανόλευκοι” θα προσπαθήσουν με όλες τις δυνάμεις τους να διεκδικήσουν ακόμη και τη νίκη.

Φυσικά ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να μην έχει την αίγλη του παρελθόντος, αλλά δεν παύει να είναι ένα βαρύ όνομα του ελληνικού μπάσκετ και φέτος κάνει κι αυτή την προσπάθειά της να κινηθεί καλύτερα σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Οπλο του ΑΣΚ θα είναι το δίχως άλλο το ζεστό περιβάλλον στην εξέδρα.
Το κλειστό και απόψε, αν κρίνουμε από το ενδιαφέρον που υπάρχει στην προπώληση των εισιτηρίων αναμένεται να πλημμυρίσει από κόσμο που θα δώσει την απαιτούμενη ενέργεια στους παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Για όσους δεν προμηθεύτηκαν εισιτήριο από την προπώληση θα υπάρχουν σήμερα στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Σε ό,τι αφορά τις διαθέσιμες θέσεις αλλά και τις τιμές των εισιτηρίων, αυτές έχουν ως εξής:
Στους τομείς BD και DD (κάτω διάζωμα) διατίθενται εισιτήρια με τιμή για το κανονικό εισιτήριο 15 ευρώ και για τα παιδιά (16 ετών και κάτω) με 7 ευρώ.
Στους τομείς BU,CU,DU (πάνω διάζωμα), το κανονικό εισιτήριο τιμάται 10 ευρώ, το παιδικό εισιτήριο 5 ευρώ, ενώ διατίθενται εισιτήρια για φοιτητές, ΑΜΕΑ, πολύτεκνους και άνεργους σε τιμή 7 ευρώ, πάντοτε με την επίδειξη των αντίστοιχων δικαιολογητικών εγγράφων.

ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΟ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
Επίσης, για τη διευκόλυνση των φιλάθλων, ο χώρος του αύλειου χώρου του 3ου Γυμνασίου θα είναι διαθέσιμος για τη στάθμευση των ΙΧ αυτοκινήτων και παρακαλούμε τους οδηγούς να ακολουθούν τις οδηγίες τόσο της Τροχαίας Καρδίτσας, όσο και του προσωπικού που θα τους καθοδηγεί για τη στάθμευση στον αύλειο χώρο του σχολείου.

Με την ευκαιρία ο ΑΣΚ ευχαριστεί θερμά τη διεύθυνση του 3ου Γυμνασίου Καρδίτσας καθώς και το Δήμο Καρδίτσας, για την παραχώρηση του αύλειου χώρου του σχολείου.

ΣΤΙΣ 7.15 μμ ΤΟ ΤΖΑΜΠΟΛ
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 7.15 μ.μ. και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3.