Όμορφες στιγμές στο τέλος του δραματικού – όπως εξελίχθηκε – αγώνα της Αναγέννησης με τη Νίκη Βόλου.

Ομάδα και κόσμος μια καρδιά σ’ αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία όπου το συγκρότημα της πόλης μας αναγκάζεται να δίνει κάθε Κυριακή παιχνίδι σε διαφορετικό γήπεδο.

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση των ultras gate 3 που τονίζουν:

«Μια πολυπόθητη νίκη για την ομαδάρα μας συνοδευόμενη από μια ωραία εκδρομή στη Λάρισα. Ακόμη μια φορά εκτός πόλης για εντός έδρας παιχνίδι φτάνοντας μια ανάσα πριν τη νέα χρονιά και ακόμα οι παίκτες μας δεν έχουν πατήσει το χορτάρι του σταδίου, ακόμη το γήπεδο να γεμίσει με κόσμο χάνοντας πολλά έσοδα και μην έχοντας τη ψυχολογία της έδρας αφού είμαστε η μοναδική ομάδα όχι στη κατηγορία αλλά σε όλη την Ελλάδα που παίζει κάθε αγώνα σε διαφορετικό γήπεδο και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός !

Ένα μπράβο στον κόσμο που στηρίζει αυτή τη προσπάθεια παρόλες τις δυσκολίες, ταξιδεύει συνεχώς για να βρίσκεται κοντά στην ομάδα και ματώνει οικονομικά σε μια εποχή που μόνο εύκολο δεν είναι να σου περισσεύουν.
Μια χούφτα άνθρωποι είναι αδύνατον να μπορούμε, όλοι μαζί όμως το έχουμε καταφέρει κ άλλες φορές !

Καλούμε όλους τους Αναγεννησιώτες να μην κάνουν ούτε ένα βήμα πίσω αυτή τη χρονιά, να προστατέψουμε την ομάδα μας με κάθε μέσο και να σταθούμε αντάξιοι των 118 χρόνων ιστορίας μας. Μπράβο στους παίκτες μας για την εμφάνιση και καλή ανάρρωση στους τραυματίες, αυτή η ομάδα ενωμένη δεν έχει να φοβηθεί κανέναν.

Ευχαριστούμε τα αδέρφια μας από το Green Ghetto Club – Agrotikos Asteras που μας τίμησαν με τη παρουσία τους ακόμη μια φορά, ραντεβού ξανά μαζί στον Εύοσμο σε δύο βδομάδες !

Δυστυχώς οι συνθήκες που επικρατούσαν παίζοντας εντός έδρας παιχνίδι φιλοξενούμενοι σε ένα γήπεδο ιδιώτη που το πληρώσαμε με βαρβάτο ενοίκιο, οι συμφωνίες, οι εντολές, η αστυνομία δεν επέτρεψαν τη μεγαλύτερη παρουσία φιλάθλων της Νίκης πράγμα που μας ενοχλεί γιατί εμείς δεν είμαστε επιλεκτικοί στις μετακινήσεις ούτε στην αλληλεγγύη.

Δικαίωμα στο να παρακολουθήσουν την ομάδα τους σε ένα παιχνίδι έχουν και οι δύο οπαδοί, με το καλό να γίνει το ένα βήμα παραπάνω με κάθε ευκαιρία στις μετακινήσεις των οπαδών»!

ULTRAS GATE 3