Νέα σελίδα σε όλα τα επίπεδα ο ΑΣΚ!

Η διοικητική διεύρυνση, η οργανωτική συγκρότηση και η δημιουργία μίας πολύ ανταγωνιστικής ομάδας, οι βασικοί στόχοι

Aνακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣ Καρδίτσας ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρεται στη διοικητική διεύρυνση και στη δημιουργία μίας πολύ ανταγωνιστικής ομάδας, στην τρίτη της σερί σεζόν στη basket League. Aναλυτικά:

‘’Ενισχυμένος σε όλα τα επίπεδα, με γνώση των απαιτήσεων, με ρεαλισμό αλλά και φιλοδοξία, ο Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, στο πρωτάθλημα της Basket League. H διοικητική διεύρυνση, η οργανωτική συγκρότηση, αλλά και η δημιουργία μιας πολύ ανταγωνιστικής ομάδας, είναι τα τρία βασικά στοιχεία που συνθέτουν το πλαίσιο στο οποίο θέλει να κινηθεί η ομάδα το επόμενο διάστημα, ώστε στην τρίτη της σεζόν στο πιο υψηλό επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ, να παρουσιαστεί ακόμη πιο έτοιμη και ισχυρή.

Σε πρόσφατη συνάντηση που έγινε μεταξύ μετόχων της ΚΑΕ, εκφράστηκε η εμπιστοσύνη στην πορεία και την προοπτική της ΚΑΕ, η οποία μπαίνει σε μια νέα πορεία εξωστρέφειας και ανάπτυξης. Κοινή πεποίθηση όλων, είναι το υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο να ενισχυθεί με νέα πρόσωπα, τα οποία ήδη στηρίζουν την προσπάθεια και με βάση τις διαχρονικές αρχές του ΑΣΚ, θα συνδράμουν ώστε η ομάδα να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική.

Ταυτόχρονα, στόχος είναι η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών εντός κι εκτός γηπέδου, αλλά και για τη λειτουργία των ακαδημιών που είναι από τις πλέον πολυπληθείς πανελλαδικά. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει, με προτεραιότητα τη διατήρηση του κορμού της ομάδας και την ενίσχυσή του με αθλητές ποιότητας.

Η ανανέωση με αθλητές και η προσθήκη νέων, είναι μια διαδικασία που εκ των πραγμάτων θα εξελίσσεται στους επόμενους δυο μήνες, με στόχο το ρόστερ να έχει συμπληρωθεί έως τις 20 Αυγούστου και πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Οι προπονητές και οι διοικούντες παρακολουθούν την εγχώρια και διεθνή αγορά, προκειμένου να καταλήξουν στις καλύτερες δυνατές επιλογές. Παράλληλα, έχουν ήδη γίνει κινήσεις που σύντομα θα ανακοινωθούν, αναφορικά με τη στελέχωση του τεχνικού και υποστηρικτικού τιμ της ομάδας, με έμπειρους και καταρτισμένους προπονητές και επιστήμονες.