Πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι απ αυτά που γράφαμε για τον αδόκητο χαμό του 20χρονου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Ηλία Μπρέλλα στο Μαυρομάτι Καρδίτσας στις 15 Ιανουαρίου, ήλθε ένα νέο περιστατικό να επιβεβαιώσει με οδυνηρό τρόπο τις τοποθετήσεις μας!

Αντί οι αρμόδιοι να σταματήσουν αμέσως τα πρωταθλήματα μέχρι να γίνουν τουλάχιστον τα στοιχειώδη (τοποθέτηση απινιδωτών σε όλα τα γήπεδα και αγώνες με παρουσία γιατρού), συνεχίστηκαν κανονικά!

Μετά τα δάκρυα και τις συλλυπητήριες ανακοινώσεις, όλα συνεχίστηκαν σα να μην έτρεχε τίποτα για να φθάσουμε σε δύο εβδομάδες σε νέο θάνατο ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή αυτή τη φορά στο Ναύπλιο!

Δύο χαμένες ζωές δηλαδή που αν υπήρχαν τα στοιχειώδη στα γήπεδα (ένας απινιδωτής που κοστίζει από 800 ευρώ), μπορεί να μην τις θρηνούσαμε!

Αυτά που λέγαμε στις εκπομπές της Θεσσαλίας TV με αφορμή το θάνατο του Ηλία, επιβεβαιώθηκε καθώς οι υπεύθυνοι δύο εβδομάδες μετά δεν έκαναν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ πέρα από το να ρίχνει ο ένας το “μπαλάκι” στον άλλον. Δηλαδή η ΕΠΟ και οι Ενώσεις στους Δήμους και οι Δήμοι στην ΕΠΟ και στις Ενώσεις!

Φθάσαμε στο χαμό του δεύτερου ποδοσφαιριστή για να έχουμε την απόφαση της ομοσπονδίας για αναστολή των πρωταθλημάτων!

Κι επειδή υπάρχει κίνδυνος από τις ημέρες και τα έργα των… ανευθυνοϋπεύθυνων να ενοχοποιήσουμε στο τέλος και τον ίδιο τον αθλητισμό, οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του Νομού Καρδίτσας αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους!

Είναι ήδη προς δημιουργία ένας σύνδεσμος που θα πιέσει και θα απαιτήσει τα στοιχειώδη. Μετά την πρώτη συγκέντρωση που έγινε την περασμένη εβδομάδα, έχουμε και νέα, πιο μαζική αυτή τη φορά στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας την προσεχή Πέμπτη.

Αναλυτικά το κάλεσμα, αλλά και η εύστοχη τοποθέτηση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών έχουν ως εξής:

«-Όσο εμείς φωνάζαμε κάποιοι σιωπούσαν

-Όσο εμείς οργανωνόμασταν κάποιοι μας λοιδορούσαν

-Όσο εμείς λέγαμε να σταματήσουν τα πρωταθλήματα έως ότου εφαρμοστεί ο νόμος τους που λέει απινιδωτής σε κάθε γήπεδο, κάποιοι λέγανε ότι δεν αγαπάμε το άθλημα

Σήμερα όμως οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές είμαστε δύο λιγότεροι

Γι-αυτό ήρθε η ώρα όλοι αυτοί ή να το βουλωσουν ή να ζητήσουν συγνώμη και να ταχθούν δίπλα μας!!

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ(Ιεζεκιήλ 44)»

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ