Ρίχνοντας μια… ματιά στα επίσημα αποτελέσματα σταυροδοσίας που ανακοίνωσε το Πρωτοδικείο, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο, ποιοι είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι που… σάρωσαν σε σταυρούς.

Στο Δήμο Καρδίτσας, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας, Αριστοτέλης Σπάνιας, ο οποίος ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του Βασίλη Τσιάκου, αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς απ΄ όλους τους συνδυασμούς που συμμετείχαν.

Πιο συγκεκριμένα έλαβε 1.756 ψήφοι. Στο Δήμο Σοφάδων, πρώτος αναδείχθηκε ο Σπύρος Εκίζογλου από την παράταξη του Θάνου Σκάρλου, καθώς έλαβε 1.181 ψήφους. Στο Δήμο Παλαμά, μπορεί η παράταξη του Γιώργου Σακελλαρίου να κέρδισε τις εκλογές, όμως πρώτος ήρθε ο Δημήτριος Καραδήμος με 1.152 ψήφους, από την παράταξη του Αχιλλέα Καραλή.

Στο Δήμο Μουζακίου, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Νώντας Γκινής από την παράταξη του Φάνη Στάθη, με 775 σταυρούς. Στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, την πρωτιά κατέλαβε η Σοφία Χρηστάκη από την παράταξη του Δημήτρη Τσιαντή με 522 ψήφους. Τέλος, στο Δήμο Αργιθέας την πρώτη θέση κατέλαβε ο Χαράλαμπος Πούλιος, από την παράταξη του Ανδρέα Στεργίου με 607 ψήφους.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΩΤΗΣ