Ένα ιστορικό παιχνίδι έλαβε χώρα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο των Σοφάδων για το μπάσκετ της περιοχής μας!

Συναντήθηκαν για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορία δύο συγκροτήματα του Νομού Καρδίτσας! Συγκεκριμένα ο ΓΣ Σοφάδων με τους Τιτάνες Παλαμά διεκδίκησαν σε νοκ αουτ αγώνα την πρόκριση στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α’ Φάσης της διοργάνωσης.

Η ομάδα των Σοφάδων ήταν αυτή που επικράτησε με σκορ 73-67 και πήρε το εισιτήριο μετά από ενα ματς που οι Τιτάνες ξεκίνησαν καλά στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους.

Ακόμη και στο τέλος που έγινε μια αντεπίθεση από το συγκρότημα του Παλαμά τελικά ο ΓΣ Σοφάδων διατήρησε το προβάδισμα και πήρε την πρόκριση για τη 2η φάση της διοργάνωσης όπου θ’ αντιμετωπίσει ομάδα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας!

Αρκετός ήταν και ο κόσμος που βρέθηκε στο κλειστό για να παρακολουθήσει την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Δεκάλεπτα: 17-23, 43-35, 62-48, 73-67

ΓΣ ΣΟΦΑΔΩΝ (Παππάς): Σακελλαρίου, Αλεξιάδης 32 (5), Τσούκας 4, Σφέικος 5 (1), Παπαϊωάννου 12 (2), Γκαντής, Κακλαμάνος 14 (2), Ζωιτσάκος, Χατζης, Μουταρέλος 3 (1), Θέος, Δίκαρος 3 (1).
ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ (Βαρδακούλης-Φλώρος): Τσούμας 2, Μάνος 17 (2), Σαριμπαλίδης 15 (3), Πασχαλης, Σφακιανός, Λάιος, Φαλιάκης, Λολας 27 (1), Αντώνιου 4, Αρχοντούλης 2, Κίτσιος.

Ο φακός του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ” ήταν εκεί και λεπτομερές ρεπορτάζ στο φύλλο της Παρασκευής.