Η Αναγέννηση, ως γνωστόν, αντιμετώπισε κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος!

Σε μια ιστορική διαδρομή για τους “κιτρινόμαυρους” που έφθασαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους τόσο μακριά στο θεσμό. Δυστυχώς η πρώτη αναμέτρηση στη Λεωφόρο που θα μπορούσε να είναι γιορτή, έγινε μετά από ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας για την ομάδα της Καρδίτσας και με περιοριστικά μέτρα για την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το πρώτο επηρέασε τα μέγιστα την απόδοση μ’ αποτέλεσμα η Αναγέννηση να χάσει με 4-0 και η ρεβάνς στην Καρδίτσα να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Το δεύτερο στέρησε από χιλιάδες Καρδιτσιώτες να ζήσουν από κοντά ένα ιστορικό αθλητικό ραντεβού για την ομάδα της πόλης τους.
Σε εκείνα τα παιχνίδια πάντως, διαπιστώσαμε πόσο σημαντική είναι η δουλειά που έκανε ένας εξαιρετικός προπονητής, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Ο “ασπρομάλλης” Σέρβος, είναι μια καθ’ όλα σεβαστή φυσιογνωμία, όχι μόνο για την ευγένεια που τον διακρίνει και την προσωπικότητά του, αλλά και για τις ικανότητές του που οuκ ολίγες φορές έχει αποδείξει.

Δημιούργησε μια εξαιρετική ομάδα στον Παναθηναϊκό που τον βλέπουμε φέτος να είναι στην πρώτη θέση της super league 1, παίζοντας εξαιρετική μπάλα, ενώ πέρσι κατέκτησε τελικά και το Κύπελλο Ελλάδος κατακτώντας έναν τίτλο ύστερα από πολλά χρόνια “φαγούρας”!

Δεν θα ξεχάσουμε τα ωραία λόγια που είχε πει για την Αναγέννηση μετά το ματς στη Λεωφόρο (στη ΦΩΤΟ με τον προπονητή των “κιτρινόμαυρων” Περικλή Αμανατίδη στην έναρξη εκείνου του αγώνα), αναγνωρίζοντας το καθαρό και με διάθεση για ποδόσφαιρο παιχνίδι της…

Όταν οι παράγοντες είτε από συγκυρία είτε από επιλογή αφήνουν τους καλούς προπονητές να δουλεύουν, ακόμη κι οταν έρχονται τα δύσκολα, είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι τα οφέλη, οι ομάδες, θα τα βρουν μπροστά τους…

Θ.Κ.