Ο Στάθης Βατανίδης εκθέτει στη «Galerie F»

ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

H «Galerie F» διοργανώνει μεγάλη Έκθεση Ζωγραφικής του Στάθη Βατανίδη με έργα σχετικά πρόσφατα και τα οποία συνεχίζουν την διαρκή αφήγηση των στιγμών της καθημερινότητάς μας, κατορθώνοντας έτσι να μας κεντρίζει συνεχώς το βλέμμα, να διεγείρει αναμνήσεις αλλά και να μας εντάσσει τελικά στην πολυποίκιλη κοινωνική δραστηριότητα.

Η έκθεση αυτή γίνεται ταυτόχρονα με τη μεγάλη έκθεσή του στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας και είναι αναγνώριση της μακρόχρονης και αποδοτικής συνεργασίας μ’ έναν ιδιαίτερο, ευαίσθητο, ακούραστο και άξιο ζωγράφο της χώρας μας που μάς τιμά με τη φιλία και την εμπιστοσύνη του.

Στην τωρινή του έκθεση παρουσιάζονται 35 έργα, όλα λάδια, μικρών και μεγάλων διαστάσεων δοσμένα με το ιδιαίτερο ζωγραφικό του ύφος και τα οποία μαζί με εκείνα της έκθεση στην Δ.Π.Κ. μας δίνουν τη δυνατότητα να εκτιμήσουμε όλοι σχεδόν ολοκληρωμένα την πιο πρόσφατη θεματογραφία του. Επιπλέον ο Στ. Βατανίδης σε ορισμένα έργα του «συνομιλεί» με τον τρόπο του με τους μεγάλους της παγκόσμιας ζωγραφικής αφού εμπνέεται από πασίγνωστα και διάσημα έργα.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα