Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών για τους τραυματισμούς στα γήπεδα του Νομού μας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών του Νομού Καρδίτσας για τους πρόσφατους τραυματισμούς παικτών σε διάφορα γήπεδα, καταδεικνύοντας την έλλειψη σοβαρής ιατρικής υποστήριξης.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

«Δυστυχώς την τελευταία αγωνιστική είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό του συναθλητή μας Βασίλη Ρουβολη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Μαυραϊκή-Ταυρωπός.
Λόγω έλλειψης ιατρικών υλικών η επέμβαση καθυστέρησε να πραγματοποιηθεί με αποτέλεσμα τη μεγάλη ταλαιπωρία του συναθλητή μας.

Ως κοινωνία, έτσι και ως ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, είμαστε αντιμέτωποι με την αποσάθρωση της δημόσιας και δωρεάν υγείας και με την παντελή έλλειψη πρόνοιας για αντίστοιχα γεγονότα.

Στη λίστα των τραυματιών προστέθηκαν ο Νίκος Βαρλαγκας(Γραβανιακός), Μπαντής Θωμάς (Αγναντερό).. μια λίστα που είχε, έχει και θα έχει συναθλητές μας που έρχονται αντιμέτωποι με την αδιαφορία από μεριάς των υπευθύνων.
Καλή ανάρρωση σε όλους σας!

Είμαστε εδώ σαν σύνδεσμος για να αναδεικνύουμε αρχικά τα προβλήματα που προκύπτουν και να παλεύουμε στη συνέχεια προκειμένου να γίνουμε εμείς η λύση!

Όποιος θέλει, μπορεί να απευθυνθεί στη σελίδα μας ή στην επόμενη γενική συνέλευση για οποιαδήποτε ζήτημα τον απασχολεί».