Αθόρυβα, διακριτικά, αλλά με μεγάλη ικανοποίηση και συγκίνηση παρακολούθησε την προχθεσινή γιορτή και την απονομή του Κυπέλλου ο Θωμάς Δεληγιάννης.

Ο επίτιμος πρόεδρος του ΑΣΚ που έβαλε την υπογραφή του από την αρχή αυτού του σπουδαίου εγχειρήματος δεν θέλησε να πάρει τη “δόξα” από την επιτυχία όλων των συντελεστών κι απέφυγε τα “φλας” των φωτορεπόρτερ!

Δεν… “γλίτωσε” όμως τη φωτογραφία στο τέλος της φιέστας με το Κύπελλο, μετά από την επιμονή των υπολοίπων μελών της διοίκησης.

Με μια συγκινητική ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Φάνης Καϊμακάμης, αναφέρθηκε στην μεγάλη προσφορά του Θωμά Δεληγιάννη:

«Όπως λένε, η νίκη έχει πολλούς “πατέρες”! Καλός ο τεράστιος Γιάννης Μπουρούσης, καλός ο Χρήστος Δεληγιάννης και η ρομαντική παρέα των “δέκα”, καλοί οι παίκτες, οι προπονητές και το υπόλοιπο επιτελείο, αλλά χωρίς τη μεθοδική, αθόρυβη, ανιδιοτελή προσφορά του κ. Θωμά Δεληγιάννη, τίποτα απ’ όλα αυτά, με αποκορύφωμα το σημερινό, που ζήσαμε ως πόλη, όλα αυτά τα χρόνια δεν θα ήταν εφικτό.

Το πιο μεγάλο “ευχαριστώ” και το πιο θερμό χειροκρότημα σ’ αυτόν τον άνθρωπο που με την “εμμονή” στη λεπτομέρεια, την προσήλωσή του στο στόχο, την ταπεινοφροσύνη του, την ανεξάντλητη υπομονή του, μας οδήγησε να ονειρευτούμε και τελικά να φθάσουμε εκεί που… ούτε ονειρευόμασταν!!!

Η πόλη και η κοινωνία μας έχουν τόσο μα τόσο πολύ ανάγκη κι άλλους “Θωμάδες”…
Σ’ ευχαριστούμε για όλα τεράστιε Θωμά Δεληγιάννη!

ΥΓ. Η συγκεκριμένη φωτογραφία βγήκε μετά από επίμονες πιέσεις της διοίκησης, καθώς ο ίδιος δεν ήθελε, από σεμνότητα, να κρατήσει το Κύπελλο που τόσο μα τόσο σε συντριπτικό ποσοστό του ανήκει…»