Διανύουμε την αρχή της πιο μεγάλης “νεκρής” περιόδου στη δραστηριότητα των ομάδων της δεύτερης εθνικής, αφού για πρώτη φορά ολοκληρώθηκαν τόσο νωρίς οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Σύμφωνα με τις επιταγές της ΦΙΦΑ για το επερχόμενο Μουντιάλ του Κατάρ που για πρώτη φορά στην ιστορία θα γίνει όχι καλοκαίρι, αλλά το Νοέμβριο!

Είναι λογικό, λοιπόν, να επικρατεί μια σύγχιση και μια πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα και στους φιλάθλους που τέτοια περίοδο τα προηγούμενα χρόνια έπαιρναν μια “πρώτη γεύση” τις ομάδες τους σχετικά με το πως αυτές θα πορευτούν στην επερχόμενη αγωνιστική σεζόν.
Παρατηρείται μια “ακινησία” που δεν οφείλεται βέβαια μόνο στο μακρύ διάστημα απραξίας, αλλά και στα πολλά προβλήματα που υπάρχουν και περιγράφουμε συνεχώς μέσα απ’ αυτές τις στήλες, στον οικονομικό τομέα.

Με τη δραστηριότητα που επέδειξε πέρσι η Αναγέννηση στο μεταγραφικό και οργανωτικό, μας έβαλε σε ένα άλλο “μουντ” και γι’ αυτό ίσως παραξενεύονται και εκφράζουν και ανησυχία κάποιοι φίλαθλοι για το τι μέλλει γενέσθαι.
Για το γεγονός δηλαδή ότι αυτό το διάστημα δεν υπάρχει ειδησεογραφία σ’ ο,τι αφορά τις κινήσεις ενίσχυσης.

Yπάρχει πάντα η εσφαλμένη αντίληψη και μια παγιωμένη νοοτροπία στο σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου (ακόμη και στους ερασιτεχνικούς συλλόγους) πως όσες ομάδες κάνουν αβέρτα τη μία πίσω από την άλλη, μεταγραφές είναι και αυτές που έχουν επιτυχία!

Τα πράγματα φυσικά δεν είναι έτσι. Εξ όσων μαθαίνουμε, αυτή την εποχή η Αναγέννηση δουλεύει αθόρυβα, έχει δώσει βάση στο να διατηρήσει τους παίκτες που επιθυμεί από το υπάρχον ρόστερ κλείνοντας και τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν από τη χρονιά και στη συνέχεια θα κινηθεί ουσιαστικα και μεθοδικά στον μεταγραφικό τομέα, βασιζόμενη σ έναν σταθερό κορμό.

Αυτή την εποχή οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχουν σταματήσει να δραστηριοποιούνται σε πολλά ζητήματα που αφορούν στην οργάνωση της ομάδας για την επόμενη μέρα.
Πέραν όλων των άλλων δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στα έργα που πρέπει να ξεκινήσουν στο στάδιο, στις βελτιώσεις στο προπονητήριο “Γιώργος Μπαζής”, αλλά και στην γενικότερη λειτουργία της ομάδας.

Οπως πληροφορηθήκαμε γίνονται ήδη κινήσεις για τη δημιουργία μπουτίκ που έλλειπε φέτος, για τις εμφανίσεις της νέας σεζόν, καθώς και για άλλα ζητήματα.

Η διαμόρφωση του αγωνιστικού προφίλ της Αναγέννησης για το ερχόμενο πρωτάθλημα, θα είναι ορατή τις επόμενες εβδομάδες κι αφού πρώτα τακτοποιηθούν όλα όσα αφορούν στη χρονιά που πέρασε.