Παρά το γεγονός ότι από τη δραστηριότητα της Αναγέννησης εδώ και ένα δίμηνο περίπου δεν προκύπτουν σημαντικές ειδήσεις που ν’ αφορούν στην “επόμενη μέρα”, αυτό δεν σημαίνει ότι επικρατεί στασιμότητα…

Όποιος πιστεύει πως οι “κιτρινόμαυροι” αυτό το διάστημα τελούν σε αδράνεια όπως οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας, σύντομα θα διαψευστεί, καθώς η διοίκηση και γενικώς όλο το επιτελείο του συλλόγου έχουν ήδη ολοκληρώσει μια σειρά από κινήσεις που έχουν να κάνουν με την οργάνωση για την ερχόμενη σεζόν.

Παρά το γεγονός ότι το περιβάλλον είναι κάτι περισσότερο από προβληματικό καθώς δεν έχουν λυθεί ούτε στοιχειώδη προβλήματα που ταλαιπώρησαν τις ΠΑΕ την περασμένη σεζόν, η Αναγέννηση έχει φροντίσει για το “αύριο” και κατά μεγάλο ποσοστό έχει ήδη σχεδιάσει την φυσιογνωμία της για τη νέα χρονιά!
Μάλιστα προβλέποντας και τις στρεβλώσεις που μπορεί να υπάρξουν τόσο για την καθυστερημένη έναρξη (ήδη έχει μετατεθεί, όπως άλλωστε αναμενόταν η πρεμιέρα) και για την ασυνέπεια των αρμοδίων στην καταβολή των χρημάτων.

ΔΕΚΑ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ
Τουλάχιστον δέκα θα είναι οι νέες προσθήκες ποδοσφαιριστών που θα ενσωματωθούν στο ρόστερ και σε συνδυασμό με την διατήρηση του βασικού κορμού θα δομηθεί ένα σύνολο που θα χει ως στόχο και πάλι να κινηθεί σε πρωταγωνιστική τροχιά.

Οι διοικούντες την Αναγέννηση έχουν ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των επαφών τους και με τους παίκτες που ανήκαν στο δυναμικό τους αλλά και με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και μέσα στο επόμενο διάστημα, το αργότερο μέχρι τις 20 Ιουλίου, αναμένεται να έχουμε μια σειρά από επίσημες ανακοινώσεις που θα δίνουν επ ακριβώς το στίγμα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Να μην λησμονούμε πως η Αναγέννηση είναι μία από τις λίγες ομάδες που κατέθεσαν πλήρη φάκελο και αδειοδοτήθηκαν όχι μόνο σε επίπεδο της κατηγορίας που αγωνίζεται, αλλά για τη super league 1! Τούτο σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα να κινηθεί σε όλα τα επίπεδα και χωρίς κανέναν περιορισμό στις μεταγραφές.

Ωστόσο, όπως έχουμε γράψει εδώ και καιρό οι υπεύθυνοι του Καρδιτσιώτικου συλλόγου ακολουθώντας και το πλαίσιο που έχει καθορίσει ο πρόεδρος Δημήτρης Παπαδημητρίου, δεν έχουν σκοπό να προβούν σε κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά στοχεύουν στην ουσία.

Στη δημιουργία δηλαδή μιας ομάδας που θα έχει όλα τα καλά χαρακτηριστικά της πρόσφατης αγωνιστικής παρουσίας και θα παρουσιαστεί ακόμη πιο βελτιωμένη σε κάποιες θέσεις.

ΓΡΑΦΕΙΑ, ΓΗΠΕΔΟ, ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΧΟΡΗΓΙΚΟ
Ταυτόχρονα με τη δραστηριότητα που αναπτύσσεται για την διάρθρωση του ρόστερ στην ομάδα αυτό το διάστημα είναι σε φουλ εξέλιξη δραστηριότητα που έχει να κάνει με τη γενικότερη εικόνα και οργάνωσή της και πέραν του αγωνιστικού.

Ηδη βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τα γραφεία και τη μπουτίκ στην κεντρική πλατεία της πόλης, έχει σχεδιαστεί το πρόγραμμα διάθεσης διαρκείας αλλά και των χορηγιών ενώ ακόμη παραμένει ανοιχτό το αν θα ξεκινήσουν έργα ή όχι στο Στάδιο.