Η κυρία Κάτια Κοξένογλου που επικαλέστηκε στην ανακοίνωσή της η ΑΕΚ για το θέμα της… μεζούρας, είναι εκπρόσωπος του Ατρομήτου στη super league 1. Μάλιστα τελεί και αναπληρωτής πρόεδρος της λίγκας, αντικαθιστώντας τον Μαρινάκη.

Στη συνεδρίαση της προηγούμενης εβδομάδας για την κατανομή των χρημάτων από το στοίχημα, όταν ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ αντέδρασε με όσα έγιναν εις βάρος της SL2 με ειρωνικό υφάκι του είπε: “Και γιατί δεν δίνετε εσείς τα δικά σας λεφτά στη super league 2”

Γελάκια, ειρωνία και στυλάκι αφ’ υψηλού την στιγμή που μπήκε λουκέτο στο πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής κατηγορίας και οι ομάδες βολοδέρνουν και δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει! Ε, πως το βλέπετε; Την ήθελε ή δεν την ήθελε τη… μεζούρα της η κυρία Κάτια μας;

Kαι μετά απ’ όλα όσα έγιναν την Κυριακή στο Περιστέρι έχουμε και προσεγγίσεις περί… ηθικής!

Οπως ακριβώς το γραφε ο Καβάφης; “Οι τα φαιά φορούντες και περι ηθικής λαλούντες”!!! Nα γελάνε και τα τσιμέντα!

Μίλησε ο Σπανός για ηθική και ότι η ΑΕΚ δεν θα πρέπει να κάνει ένσταση Να του θυμίσουμε κάποιες ωραίες καταστάσεις όταν έπαιζε στη Β’ Εθνική όταν βάφτισε τη Χαλκηδόνα Ατρόμητο; Τότε που οι “χειρούργοι” “έσφαζαν”… ηθικά στο γόνατο την επαρχία για να βει η ομάδα του Α’ Εθνική;

Τη βιώσαμε κι εμείς από πρώτο χέρι αυτή την… “ηθική” το 2009 στον αγώνα της Αναγέννησης με τον Ατρόμητο όπου ακυρώνονταν κανονικά γκολ για να βγει η ομάδα του Σπανού.

Να μιλήσει για ηθική κάποιος άλλος από τους “μεγάλους” του ελληνικού φουτμπολ;

Μας πιάνουν τα γέλια! Γι’ αυτό και διασκεδάζουμε τα μέγιστα τώρα που μαλλιοτραβιούνται μεταξύ τους με τις μεζούρες!!

Θ.Κ.

H φωτογραφία έρχεται από το μακρινό 2009. Παίκτες της Αναγέννησης διαμαρτύρονται για την ακύρωση ενός κανονικού γκολ που πέτυχε ο Τζέκος στις καθυστερήσεις κι ενώ το σκορ ήταν 0-1 στον αγώνα με τον Ατρόμητο (μόλις είχε… μεταλλαχθεί από Χαλκηδόνα) του Σπανού στη Β- Εθνική. Ενα μόνο… ηθικό “χειρουργείο” απο τα πολλά εκείνης της χρονιάς. Μην ανοίξουμε τα μπαούλα, δεν χρειάζεται! Οσοι τα έζησαν θυμούνται!